Kindvriendelijke gezinscamping
Buitenzwembad half april tot half sept.
Indoorspeeltuin
Fietsen en wandelen
Gezellig restaurant met terras
Fietsverhuur
Schoolvakantie voorjaar/zomer animatie
Theatershows tijdens hoogseizoen

Boeken op camping Recreatiepark Kaps? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Recreatiepark Kaps, Overijssel

Recreatiepark Kaps is hét vertrekpunt om Twente te ontdekken. Dit gemoedelijke recreatiepark in Tubbergen, bestaat uit een camping en bungalowpark en ligt midden in één van de mooiste gebieden van Overijssel. Je kunt hier logeren in mooie vakantiewoningen en ben je met een grote groep dan kies je voor 'de Kapshoeve', welke geschikt is voor maximaal 18 personen. Verder kun je sinds kort ook glampen op Kaps. Wat is er nu leuker dan slapen in een echte safaritent en dan ook nog eens de luxe hebben van eigen sanitair?

Kindvriendelijke voorzieningen in Twente
Kaps is een middelgrote 4-sterrencamping in Twente. De ruime kampeerplaatsen liggen op velden rondom kleine speelveldjes. Er is een binnen- en buitenspeeltuin, buitenbad, sportveld, shortgolfbaan, visvijver en een recreatie bowlingbaan. Op pad met de kinderen? Huur dan eens een elektrische bakfiets, de fietsroute krijg je er gratis bij. Vanaf half april t/m half september zorgt het verwarmde openlucht zwembad voor speel- en zwemplezier. Het water heeft een heerlijke temperatuur van 24 graden. Voor de jongste gasten is er een leuke waterspeeltuin waar ze volop kunnen spelen en spetteren met hun nieuwe vriendjes. Mocht het zonnetje verstek laten gaan dan kun je het overdekte zwembad de Vlaskoel bezoeken, op slechts 2 kilometer van deze camping gelegen. Ook bij slecht weer kunnen kinderen volop klimmen, klauteren en glijden op het vakantiepark. De indoor speeltuin zorgt voor veel speelplezier en is geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Geniet van een heerlijke kop koffie terwijl de kinderen zich in de speeltoestellen uitleven. Verder biedt het grote sportveld vele mogelijkheden om je eens flink uit te leven…

Bourgondisch genieten kan op recreatiepark Kaps natuurlijk ook
Het gezellig ingericht restaurant heeft een aantrekkelijke kaart, niet alleen voor gasten van het park, maar ook voor ver daarbuiten. Een uitgebreid diner, een hap van de kleine kaart of lekker met een drankje uitrusten op het terras is toch geen straf? Ook kun je bij het restaurant terecht voor een afhaalmaaltijd of snelle snack.

Ontdek Twente en misschien even Duitsland bezoeken?
Vakantie in Twente trek dan je wandelschoenen aan en ontdek het mooie landschap. Overal liggen prachtige wandel- en fietsroutes. In en rond Tubbergen kom je wel 7 molens tegen. Een 50 kilometer lange vaste fietsroute verbindt al deze molens. Op 7 kilometer van de camping ligt het gezellige plaatsje Ootmarsum, wandel door het centrum en bekijk de vele vakwerkhuizen en andere monumenten. Verder kun je ook de grens oversteken en Duitse plaatsen als Bad Bentheim bezoeken. Kortom dagen tekort om deze regio te ontdekken.








Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiepark Kaps!


Boeken op Recreatiepark Kaps

Ardoer verhuurt op camping Recreatiepark Kaps lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs