Aan het zandstrand
Ideaal voor gezinnen
Watersporten als duiken, waterskiën, surfen
Maar ook snorkelen
Lecce hoofdstad met historisch centrum
Gelegen op schiereiland Salento
Zwembad met zonneterras
Hoogseizoen animatieteam

Boeken op camping Torre Rinalda? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Torre Rinalda, Puglia

De fantastische gouden stranden van de regio Puglia vind je op het mooi schiereiland Salento. Op nog geen 15 km. verwijderd van het mooie plaatsje Lecce ligt camping Torre Rinalda. Village Torre Rinalda ligt direct aan een breed strand met fijn zand. De blauwgroene kristalheldere zee is de trots van Torre Rinalda. Dat biedt de nodige mogelijkheden zoals zwemmen, snorkelen, windsurfen, waterskiën en luieren en alleen al genieten van het geluid van de zee.

Camping Torre Rinalda in Lecce
De voorzieningen op deze fijne kindvriendelijke camping zijn ruimschoots aanwezig. Er zijn twee zwembaden omgeven door veel groen, waarvan één speciaal voor kinderen, en er is een grote zonneweide. Voor wie van afwisseling houdt, er worden diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam. De spelletjes en voorstellingen vinden plaats in een groot, prachtig amfitheater. Voor de kinderen is er een speeltuin en voor wie niet stil kan zitten een sportterrein. Er is een restaurant en een pizzeria op het centrale plein. Je vindt een zelfbedieningsrestaurant en afhaalservice bij het strand.

Ontdek de zuidelijkste punt van de hak van Italië
Gouden stranden, geurige mediterrane begroeiing, de lucht die zich in de blauwe zee van Apulië spiegelt: echte natuurlijke rijkdommen voor een rustige en onvergetelijke vakantie. Wandel door het mooie Lecce, de hoofdstad van Apulië, met haar barokke architectuur en vele monumenten. Geniet van de kleine smalle straatjes en steegjes en drink een heerlijke espresso vergezeld van een pasticciotti. Een lekkernij bestaande uit koekdeeg gevuld met een naar citroen smakende bakkersroom.





Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Torre Rinalda!


Boeken op Torre Rinalda

VacanceSelect verhuurt op camping Torre Rinalda stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs