Bekijk grote foto's
Tegen helling aangebouwd op 1520 m hoogte
Overdekt zwembad
Uitzicht op de bergen
Tegen de Zwitserse grens
Zomer- en wintervakantie
Ook voor kinderen geschikt
Wandelen, sportief mountainbiken
Wintersport

Boeken op Landal Hochmontafon? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Hochmontafon, Vorarlberg

Landal Hochmontafon ligt op 1450 meter boven zeeniveau en is omgeven door een indrukwekkend berglandschap. De hoge bergachtige omgeving biedt ontspanning en avontuur tegelijk: klimmen, wandelen, tennissen, mountainbiken of gewoon liggen in de zon. Vanuit dit in Oostenrijk gelegen vakantiepark wandel je zo de Zwitserse grens over. Het wandelgebied rondom Landal Hochmontafon loopt via groene weides en uitgestrekte bossen, van hut naar hut. Het vakantiepark verhuurt 93 appartementen verdeeld over 12 chalets, en biedt een fantastisch uitzicht op de Alm.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Hochmontafon beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een verhuur van DVD-spelers en PlayStations, tafeltennistafel, een overdekt zwembad met kinderbad, kinderkartbaan, speeltuin met glijbaan, schommels, wip, speeltorens en een kabelbaan.

Wintervakantie?
Het klein maar fijne skigebied Gargellen biedt veel skiplezier! Ook de kinderen zullen zich niet vervelen in het Kinderskiland. Door de hoge ligging van het park en de kunstmatige besneeuwing kun je zelfs skiën tot in het voorjaar! Landal Hochmontafon ligt direct aan de piste en met maar liefst 300 km aan pistes ben je verzekerd van een sportieve uitdaging. Wil je liever een rustige wintervakantie, ga dan naar cross-country skiën of geniet van het fascinerende uitzicht op de omliggende rotsformaties.

Klimmen en klauteren in de speeltuin, met je eigen scootertje scheuren over de kinderscooterbaan en springen op het springkussen. Landal Hochmontafon is een paradijs voor kinderen en gezinnen! Ontmoet Bollo en maak nieuwe vriendjes tijdens de recreatieve activiteiten. Een onvergetelijke vakantie, dat wordt het zeker.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Hochmontafon!


Boeken op Landal Hochmontafon

Landal GreenParks verhuurt op Landal Hochmontafon chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs