Bekijk grote foto's
Glampingvakantie in Toscane
Nederlandse eigenaar
Appartementen, safaritenten, lodge
Kindvriendelijk, ruimte en natuur
Ecologisch verbouwde boerderij
Zwembad met terras
Vele activiteiten
Florence, Lucca, Pisa

Boeken op camping Gli Asini Felici? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Gli Asini Felici, Toscane en Elba

Een glampingvakantie naar Italië wordt werkelijk een bijzondere ervaring op agriturismo Gli Asini Felici ("de gelukkige Ezels"). Ontdek het dal van Pescia en Uzzano, en geniet van het mooie Toscaanse heuvellandschap. Deze minicamping (vier staanplaats) is gelegen rondom een ecologisch verbouwde boerderij, tussen de vele wijnvelden, op 450 meter hoogte. Het uitzicht is adembenemend en bij helder weer zie je de steden Lucca en de berg Monte Serra zelfs liggen. Doesjka, de Nederlandse eigenaresse, heet haar gasten in het hoogseizoen welkom met een heerlijke maaltijd.

Kleinschalig, authentiek en kindvriendelijk
Voor een comfortabele vakantiewoning in Toscane kun je op Gli Asini Felici logeren in een van de twee comfortabel ingerichte appartementen Fontana en Fornellino.

Wat verder van de boerderij gelegen staan twee mooie compleet ingerichte safaritenten 2-4 personen en een bijzonder smaakvol ingerichte Lodge voor 4 personen. En voor het echte back to basic kampeergevoel wordt er op dit mooie vakantiedomein ook een De Waard tent voor 4 personen verhuurd. Deze tent kun je natuurlijk ook als extra tent bijhuren wanneer je met extra veel personen bent. De leuke basic caravan, met fantastisch uitzicht, heeft plaats voor 4 personen en is heel betaalbaar.

Een kindvriendelijke vakantieplek, in de provincie Pistoia, kun je Gli Asini Felici zeker noemen. Op de boerderij vind je honden en katten en zelfs twee gezellige ezels ( 's nacht hoor je ze wel eens balken). Honden (max. 2) zijn welkom, je kunt zelfs een hondenhok reserveren. De kinderen hebben alle ruimte om te spelen, hutten bouwen of bomen klimmen. Warm? ze kunnen afkoeling zoeken in het leuke zwembad met terras. Bij aankomst verzorgt Doesjka in het hoogseizoen een gezellige gezamenlijke maaltijd zodat je de volgende dag op je gemak je boodschappen kunt doen of een gezellige restaurant kunt kiezen in de omgeving.

Toscane is veelzijdig en niet te beschrijven zo mooi
De omgeving Toscane is uiteraard een geliefde vakantiebestemming, steden als Pisa en Florence liggen op korte afstand. Verder zijn steden als Lucca, Pistoia, en Siena een aanrader. Zoek je het wat dichterbij dan zijn Montecatini Alto, Collodi en Pescia zeker een bezoek waard!

Voor de sportieve vakantiegangers zijn er mooie wandelingen en uitdagende fietsroutes (mountainbike). Woon verder ook een van de leuke wijnproeverijen bij en geniet van de Italiaanse gastronomie. In de directe omgeving zijn diverse goede restaurantjes en voor het lekkerste Italiaanse ijs ben je hier ook aan het juiste adres. Verder kunnen paardenliefhebbers een mooie rit maken, onder Nederlandse begeleiding, of lessen nemen, want er ligt een manege op loopafstand van de agriturismo.

Gli Asini Felici
Via dei Pianacci 9
51010 Uzzano

M: +31 (0) 6 28770044
M: +39 348 582 4262 (Italië)

Email: info@vakantiewoning-toscane.nl

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Gli Asini Felici!


Boeken op Gli Asini Felici

Camping Gli Asini Felici verhuurt tenten, safaritenten, chalets,bungalows of appartementen, tourcaravans, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...
 
 

Beoordelingen camping Gli Asini Felici
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.7
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    9.0
  • Sanitair
    7.0
  • Kinderen
    9.0
  • Activiteiten
    8.0
  • Horeca
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Ineke Harkink - hoogseizoen 2017, met partner
    31-08-2017
     Ineke Harkink
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    9
  • Sanitair
    7
  • Kinderen
    9
  • Activiteiten
    8
  • Horeca
    9
  • Zwembad
    8
  • Het is een heel gemoedelijke camping, de eigenaresse, Doesjka en haar personeel maken het iedereen graag naar hun zin. Er is in de omgeving heel veel te doen en te bekijken. Doesjka kan u daar veel tips over geven. De camping zelf heeft een mooi uitzicht. Vooral 's avonds als in het dal de lampen aan zijn.

    Leuke Tips en Uitstapjes
    wandelen, zwemmen, dorpen/steden in de omgeving verkennen.