Bekijk grote foto's
Mooi kustpark Cadzand Bad
Ligging is bij het strand
Restaurants, bar en minimarkt
Midgetgolf
Luxe vakantiewoning ook met sauna en direct aan het water
Wandelen en fietsen
Sluis, Cadzand, Knokke
Koos is er ook

Boeken op Noordzee Résidence Cadzand-Bad? Kies hier verblijf en organisatie:

 

Accommodaties op Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Over Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Zeeland

Zoek een je toppark aan zee dan zit je op Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad zeker goed. Dit luxe vakantiepark ligt op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland, aan de kust van Zeeuws Vlaanderen. Dit park is sfeervol en comfortabel aangelegd.
De ligging, bijna direct aan zee, is werkelijk fantastisch. Op het park vind je twee restaurants, een gezellig bar en een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Maak een heerlijke strandwandeling, ga lekker zwemmen of breng een bezoek aan historisch Knokke of Brugge.

Kindvriendelijk vakantiepark bij het strand
Het park heeft veel voorzieningen (in het voor- en naseizoen diverse voorzieningen beperkt open). Centraal gelegen in het park vind je het gezellig aangelegde centrumgebouw met daarin diverse gezellige restaurants, een leuk terras, de Food Market en natuurlijk voor de jongste bezoekers de Koos Kids Club. De vakantiehuizen zijn allemaal luxe tot zeer luxe en iedere villa heeft een eigen draadloze internetverbinding.

Tijdens je verblijf op dit park heb je onbeperkt gratis toegang tot het overdekt zwembad. Verder kunnen de kinderen zich vermaken bij het speelschip en speeltuin. Voor de oudere bezoekers vind je op dit park een bowlingbaan, midgetgolf, sporthal, tennisbaan en voetbalvelden.

Een strandvakantie in Cadzand, ontdek de Zeeuwse polders
Het prachtig aangelegd vakantiepark ligt slechts 350 meter van het badplaatsje Cadzand-Bad en van het mooie brede Noordzeestrand. Cadzand-Bad heeft een leuke boulevard waar je leuke winkeltjes vindt en verschillende restaurants en waar je zelfs culinair bij toprestaurants kunt eten. Verder kun je van hieruit leuke dagtochten maken. Het historisch stadje Sluis met haar leuke winkeltjes en restaurants is zeker een bezoek waard. En voor de jongste kinderen is een bezoek aan het Arsenaal in Vlissingen erg leuk.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Noordzee Résidence Cadzand-Bad!


Boeken op Noordzee Résidence Cadzand-Bad

VacanceSelect en Roompot Vakanties verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 
 
 

Beoordelingen Noordzee Résidence Cadzand-Bad
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.1
  • Algemeen
    9.0
  • Personeel
    9.0
  • Sanitair
    9.0
  • Kinderen
    10.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Opa en Oma - voorseizoen 2019, met gezin
    05-02-2019
     Opa en Oma
  • Algemeen
    9
  • Personeel
    9
  • Sanitair
    9
  • Kinderen
    10
  • Topverblijf gehad op alle fronten