Bekijk grote foto's
Ontdek de moezel regio
Gelegen in heuvelachtig gebied
9 en 18 holes golfbaan
Animatieprogramma
Uitgestrekte wijngaarden
Overdekt zwembad
Bowlingbanen
Diverse sport- en speelvelden

Boeken op Ferienresort Cochem? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Ferienresort Cochem, Rheinland-Pfalz

Dicht bij huis, maar toch zo anders. Op nog geen 350 kilometer van Utrecht vind je Ferienresort Cochem, midden in de Moezelstreek, tussen de uitgestrekte wijngaarden. Om het vakantiepark heen vind je diverse historische plaatsen met een romantische en authentieke sfeer. Zo ook het plaatsje Cochem zelf, waar het vakantiepark 200 meter hoger van ligt. Je logeert hier in comfortabel ingerichte vakantiewoningen. En kom je met meerdere personen dan hoeft dat geen probleem te zijn, er zijn ook vakantiewoningen voor 12 en 14 personen.

De voorzieningen zorgen voor een relaxte vakantie in Duitsland
Op het vakantiepark vind je diverse voorzieningen om je vakantie perfect te maken. Zo heb je de beschikking over een overdekt zwembad, diverse bowlingbanen en animatie voor de kleintjes door de Koos Kids Club. Een grote troef van het vakantiepark is het golfpark welke er direct naast ligt; hier vind je een 18-holes (par 72) en 9-holes (par 31) die zowel de beginnende als de ervaren golfer voldoende uitdaging biedt.

Cochem en het Moezeldal
Een vakantie aan de Moezel is veelzijdig en schilderachtig. De 514 km lange rivier de Moezel ontspringt in de Franse Vogezen, vormt de grens tussen Duitsland en Luxemburg en mondt uit in de Rijn bij Koblenz. De uitgestrekte wijngaarden die tegen de steile wanden liggen vormen een bijzonder gezicht. Daar doorheen slingert de rivier. Na iedere bocht van de rivier kom je weer een nieuw landschap of stadje tegen. Leuke dorpjes, steden en prachtige burchten en kastelen. De sfeer is betoverend en feeëriek. En dat combineert natuurlijk heerlijk met de lekkere moezelwijn en een smaakvolle Kalte Platte.. Het fraai gelegen Cochem, met het romantische, gerestaureerde kasteel dat op de wijnhellingen ligt, is één van de populairste plaatsen langs de rivier de Moezel.

In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor dagtochten en excursies; het zuidelijker gelegen Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach, het wijnstadje Beilstein, de kastelen bij Thurant en Kobern- Gondorf.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Ferienresort Cochem!


Boeken op Ferienresort Cochem

Roompot Vakanties verhuurt op Ferienresort Cochem chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs