Bekijk grote foto's
Groene Agriturismo met glamping
Uitzicht over heuvels en zee
Logeren in lodgetenten
Toscane ontdekken
Fietsen huren, sportieve fietstochten
Kindvriendelijke vakantieplek
Privé sanitair op 50 meter
9 kilometer van zee gelegen
9 km

Boeken op camping Agriturismo Fattoria La Prugnola? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 

Accommodaties op camping Agriturismo Fattoria La Prugnola

Over camping Agriturismo Fattoria La Prugnola, Toscane en Elba

Omringd door het prachtige Toscaanse heuvellandschap in een natuurlijke en relaxte omgeving en dan ook nog eens niet te ver van de prachtige stranden? Deze agriturismo heeft dat alles tot haar beschikking. Gelegen op een heuvel niet ver van het dorp Montescudaio kun je genieten van een panoramisch uitzicht over de Middellandse zee. Greencamping La Prugnola is een ecologische boerderij waar olijfolie wordt geproduceerd. De mooiste badplaatsen en de bekendste wijnroute liggen aan je voeten. Van hieruit kun je steden zoals Pisa, Volterra, San gimignano, Siena en Arezzo bezoeken.

De Toscaanse kust ontdekken vanaf een bijzonder plekje
De glamping-accommodaties op deze Fattoria zijn stijlvol en compleet ingericht. Logeer in een van de 4 mooie lodgetenten (Greencamp) met privé sanitair en geniet van het uitzicht. Ontdek samen met je gezin de Etruskische kust. Dit kan ook voor sportieve fietsers op de mountainbike, want vanaf deze vakantplek zijn diverse mountainbike routes uitgezet. Op deze agriturismo is een Locanda waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Verder bevinden zich in de directe omgeving diverse goede restaurants en tavernes waar je terecht kunt voor typische Toscaanse gerechten.

Kindvriendelijk glampen?
Wanneer de kinderen de ruimte hebben om te spelen en samen met hun vriendjes een kampvuur mogen maken, spreek je dan van kindvriendelijk? Wij denken van wel....

Een adembenemende Toscaanse omgeving
Het dorp Montescudaio ligt in de regio Pisa en heeft een 13e eeuws kasteel. Vanaf dit dorp kun je bij helder weer zelfs de eilanden Gorgona en Capraie herkennen. Op 9 kilometer van de prachtige Etruskische kust gelegen maakt dit een topplek om Toscane te ontdekken. Je vindt aan deze 90 kilometer lange kust vele mooie badplaatsen met stranden die veelal de Blauwe vlag handhaven (helder en schoon zeewater). Bezoek zeker de witte zandstranden bij San Vincenzo en Baratti. Verder kun je van hieruit de mooiste kunssteden van Toscane ontdekken.
In de buurt van La Prugnola liggen diverse kleine restaurants met authentieke maaltijden en heerlijke wijnen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Agriturismo Fattoria La Prugnola!


Boeken op Agriturismo Fattoria La Prugnola

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Agriturismo Fattoria La Prugnola
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    9.0
  • Algemeen
    9.0
  • Personeel
    10.0
  • Sanitair
    9.0
  • Horeca
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Fred - voorseizoen 2017, met partner
    15-01-2018
     Fred
  • Algemeen
    9
  • Personeel
    10
  • Sanitair
    9
  • Horeca
    8
  • Wij verbleven hier in een boomhut, weg van de drukte van allerdag. De ligging op een heuvel is fantastisch, genoten elke avond van het uitzicht. Het dorp Montescudaio is leuk om te bezoek en ligt op een paar minuten met de auto van dit vakantieplekje. Ook Volterra, weliswaar wat langer rijden is meer dan een bezoek waard. De gastvrijheid, de natuur en de fijns sfeer op deze plek maken het tot een plekje waar je graag terugkeert.