Kleine natuurcamping aan riviertje
Zwembad
Kindvriendelijk, ruimte om te spelen
Restaurant met fijn terras
Ebike en mountainbikes te huur
Outdooractiviteiten
Mountainbiken, Parapente
Boomklimpark, Aquapark in Vaison la Romaine

Boeken op camping Moulin de Cost? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Moulin de Cost, Rhône-Alpes

Fantastisch Camping Moulin de Cost ligt in de Drôme en hier kun je ook glampen in mooie lodgetenten. Aan de oevers van het kristalheldere riviertje de Derbous ligt deze kleine groene camping. Klein maar fijn en dan ook nog eens een mooi zwembad en goed en sfeervol restaurant op de camping. Het sanitair op de camping is eenvoudig maar goed schoon.

Zoek je rust, ruimte en uitzicht op een prachtig berglandschap?
Driesterren camping Moulin de Cost ligt in het natuurpark van de Baronnies Provençales. Dit berglandschap ligt centraal tussen de Drôme en de Hautes Alpes. De Mont-Ventoux ligt op slechts 20 minuutjes rijden. Dus ben jij graag actief tijdens je vakantie dan kun je hier volop bergklimmen, wandelen, sportief fietsen, mountainbiken en zelfs parapente. Maar ook de mooie charmante dorpjes en de prachtige lavendelvelden zijn kenmerkend voor deze regio.

Kindvriendelijk glampen op een natuurcamping?
Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven aan de oevers van het riviertje op de camping. Hier kunnen ze uren dammetjes bouwen. En natuurlijk is bij warm weer een plons in het fijne zwembad ook heel aantrekkelijk.

Greencamp verhuurt op camping Moulin de Cost Greenlodge Safaritenten XL met privé-sanitair. De Greenlodge-XL heeft een binnenruimte van 35 m 2 en inclusief de veranda heb je maar liefst 45 m 2 leefruimte! De Greenlodge-Safaritenten staan op een groot, open veld, op een ruime plek op circa 60 m van het riviertje.

Volop genieten van de omgeving en een heerlijke maaltijd
Na een dag volop actie of juist relaxen is het natuurlijk heel fijn om je te laten verwennen in het gezellige restaurant op de camping. Geniet bij mooi weer op het terras onder de oude reuze plantaan volop van de goede gerechten veelal gemaakt van lokale verse streekproducten. Ook voor een een makkelijke afhaalmaaltijd kun je terecht op de camping. Kortom een kleine groene camping met goede voorzieningen in een prachtig gebied waar je jezelf geen moment hoef te vervelen maar waar je ook helemaal tot rust kunt komen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Moulin de Cost!


Boeken op Moulin de Cost

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs