Gezinscamping, uitzicht op Sarrans meer
Terrasvormig aangelegd
Op het schiereiland van Laussac
Zwembad met glijbaan
Hoogseizien activiteiten jong en oud
Vissen in meer, visliefhebbers top
Kanoverhuur, speeltuin
Tennisbaan en sportveld

Boeken op camping La Source? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping La Source, Midi-Pyrénées

Viersterrencamping La Source bij Therondels in de Midi Pyrénees ligt tegen een heuvel. Camping La Source is een kleinschalige viersterren terrassencamping, aan het meer van Sarrans gelegen. Het zwembad is mooi aangelegd en heeft een fijne glijbaan van 40 meter lengte. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad. Natuurlijk biedt het meer nog meer waterplezier. Je kunt een kano huren, een motorboot of een waterfiets maar natuurlijk ook fijn zwemmen, roeien of vissen.

Volop waterpret
Het zwembad is erg smaakvol aangelegd en heeft een mooi uitzicht op het meer. Zwem lekker baantjes terwijl de kinderen van de leuke waterglijbaan zoeven. Voor de jongse bezoekers is er een peuterbadje. De zwembaden worden allebei verwarmd. Verder kun je ook lekker sportief bezig zijn op het grote sportveld of de tennisbaan. Mocht je trek hebben na een dag aan het meer of bij het zwembad dan kun je op het overdekt terras van het restaurant genieten van een heerlijk streekgerecht of pizza.

Het dorp Therondels ligt in de buurt van een stuwmeer in de Truyere rivier. Je vindt hier dan ook een serie van 'gorges' en stuwmeren.Je bent hier in het noordelijke deel van de Aveyron. De rivier stroomt door ruige rotskloven aan de zuidkant van het plateau van de Auvergne, dus de vulkanen van de Monts du Cantal kun je van hieraf ook bezoeken, net als de stad Aurillac op ongeveer een uur rijden.

Ontdek de Auvergne en de Midi-Pyrénées.
Breng tijdens je verblijf zeker een bezoek aan Conques op 60 km, een belangrijke rustplaats langs de route van Santiago de Compostella. Hou je van wandelen, neem dan de route over het Plateau van Thérondels met uitzicht over de Plomp du Cantal.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping La Source!


Boeken op La Source

Suncamp verhuurt op camping La Source safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs