La Berge Ombragée

9.0
51 pl.
direct
Kleine groene Charmecamping aan Dordogne
Nederlandse eigenaars
Direct aan de rivier de Dordogne met bar/strandje
Wandelen, mountainbiken, kanovaren
Kastelen, watervallen, grotten, marktjes
Deltavliegen, Paardrijden, Rotsklimmen
Golfen in de omgeving van de camping
Bezoek Argentat en Beaulieu

Boeken op camping La Berge Ombragée? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping La Berge Ombragée

 

Accommodaties op camping La Berge Ombragée

Over camping La Berge Ombragée, Limousin

Ben je op zoek naar een mooie kleine groene camping in de Corrèze (Limousin)? Charmecamping La Berge Ombragée ligt aan de rivier de Dordogne, centraal tussen de Franse stadjes Argentat en Beaulieu-sur-Dordogne. Deze kleine kindvriendelijke camping is gelegen in een boomgaard, omgeven door rust en ruimte en een enkele Limousin koe. De nieuwe Nederlandse eigenaars Eva en Rick heten hun gasten meer dan welkom en zij hebben veel ervaring want dit is hun tweede camping aan de Dordogne. De camping biedt 51 ruime kampeerplaatsen aan en heeft speciale camperplaatsen. Voor kampeerders op zoek naar wat meer gemak worden er op La Berge Ombrage ook 4 ingerichte tenten max. 4 personen (Bungatoile Trigano) verhuurd. Deze tenten staan op het hoger gelegen veld en vanaf je accommodatie heb je een prachtig uitzicht over de rivier de Dordogne.

De ligging van deze charmante camping, slechts 5 kilometer verwijderd van een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, Beaulieu sur Dordogne, is uniek. De camping bestaat uit twee niveau's, gelegen in een boomgaard en direct aan de rivier. De kampeerplaatsen zijn meestal zonnig maar er zijn altijd voldoende bomen om ook een schaduwplekje op te zoeken. De camping beslaat zo’n 2,5 hectare waarop 51 ruime kampeerplaatsen zijn aangelegd. De nette voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Het sanitair is keurig en schoon en gratis.

Het is leuk verblijven zo direct aan de rivier, hier vind je een gezellig terras met bar. Onder het genot van een drankje zie je de kano’s voorbij varen. Hier weten ze hoe een vakantie eruit dient te zien. Centraal op deze rustieke camping vind je een groot speelveld, schommels en diverse sportveldjes voor de kinderen. Vanaf de camping kun je ook in je gehuurde kano stappen. WIFI vind je rondom de receptie en is gratis.

In de directe omgeving van deze camping is veel te beleven. Wat dacht je van een dag kanovaren, vissen of zwemmen in de rivieren. Verder is een bezoek aan Beaulieu-sur-Dordogne zeker de moeite waard. Het departement Corrèze is een rustige, groene, heuvelachtige oase met prachtige vergezichten, slingerende weggetjes en authentieke dorpjes. Er zijn talloze meren, rivieren, watervallen en bossen met schitterende wandelpaden en mountainbikeroutes.

Op zoek naar een glamping accommodatie in de Limousin? Tentensuite verhuurt mooie safaritenten op camping La Berge Ombragee.

Eva en Rick
Camping La berge Ombragée
Valeyran
19120 Brivezac
La France
Mobiel: 33 (0) 641200953

Email: contact@berge-ombragee.com


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Berge Ombragée!


Boeken op La Berge Ombragée