Bekijk grote foto's
121 vrijstaande bungalows
Grand Café op het park
Rust en ruimte
Overdekt zwembad, peuterbad, ligweide
Golfbaan op korte afstand Brunsummerheide
Bollo ontmoeten op het park
Nationaal Park de Meinweg

Boeken op Landal Landgoed Aerwinkel ? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Landgoed Aerwinkel , Limburg

Gelegen in het prachtige Limburg is Landal Landgoed Aerwinkel de ideale uitvalsbasis. Huur een fiets op het park en ga met elkaar op ontdekkingstocht. Hoewel het park intiem van opzet is, heeft het veel te bieden. Duik in het overdekt zwembad of ga samen moonlight bowlen. Ontdek de gastvrijheid van het Zuiden tijdens je verblijf op Landal Landgoed Aerwinkel midden in de Limburgse bossen. Samen genieten van de rust en de ruimte in de vernieuwde vrijstaande bungalow. Verder kun je hier ook voor een hapje en drankje terecht in het Grand Café.

Een kindvriendelijk vakantiepark in Limburg
De jongste kinderen vermaken zich in het peuterbad van het overdekte zwembad op het park. En in de zomer zoek je de Maasplassen op voor een frisse duik in natuurlijk water. Het Fun & Entertainment-team organiseert in de zomerperiode allerlei leuke activiteiten en iedereen is welkom. Ontmoet Bollo in het Bollohuis of misschien wel in de speeltuin. Ga gezellig een middagje moonlight bowlen, tafeltennissen of vissen in de visvijver. Gewoon spelen kan natuurlijk ook heel goed op Landal Landgoed Aerwinkel.

Ontdek het zuiden van Nederland en ga Bourgondisch genieten
Geniet van een uitgebreid ontbijt in je vakantiebungalow met verse broodjes van de broodjesservice. Geen zin om zelf te kokkerellen? Ga lunchen of dineren in het Grand Café. Bij een kopje koffie op je eigen terras maak je plannen voor de dag. Een dagje winkelen in Roermond? Of ga je wandelen in Nationaal Park De Meinweg? Wie weet spot je nog een adder, want De Meinweg is het enige gebied in Limburg waar de adder nog voorkomt. Op het park zijn entreebewijzen met korting te krijgen voor de Kasteeltuinen Arcen, Gaia Zoo en Mondo Verde. Fietsen en wandelen? Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Landgoed Aerwinkel liggen oneindig veel kilometers natuur op je te wachten.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Landgoed Aerwinkel !


Boeken op Landal Landgoed Aerwinkel

Landal GreenParks verhuurt op Landal Landgoed Aerwinkel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs