121 vrijstaande bungalows
Timbers Brasserie
Rust en ruimte
Overdekt zwembad, peuterbad, ligweide

Boeken op Landal Landgoed Aerwinkel ? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Landgoed Aerwinkel , Limburg

Gelegen in het prachtige Limburg is Landal Landgoed Aerwinkel de ideale uitvalsbasis. Huur een fiets op het park en ga met elkaar op ontdekkingstocht. Hoewel het park intiem van opzet is, heeft het veel te bieden. Duik in het overdekt zwembad of ga samen moonlight bowlen. Ontdek de gastvrijheid van het Zuiden tijdens je verblijf op Landal Landgoed Aerwinkel midden in de Limburgse bossen. Samen genieten van de rust en de ruimte in de vernieuwde vrijstaande bungalow.

Ook afkoelen kan hoor
De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbad. Op het naastgelegen park is ook een openluchtzwembad, waar je heerlijk buiten kunt zwemmen in de zomer.

Het Fun & Entertainment-team organiseert in de zomerperiode allerlei leuke activiteiten en iedereen is welkom. Ga gezellig een middagje moonlight bowlen, tafeltennissen of vissen in de visvijver.Gewoon spelen kan heel goed op Landal Landgoed Aerwinkel. In het overdekt zwembad, in de speeltuin of op de airtrampoline.

Ontdek het zuiden van Nederland en ga Bourgondisch genieten
Geniet van een uitgebreid ontbijt in je vakantiebungalow met verse broodjes van de broodjesservice. Geen zin om zelf te kokkerellen? Ga lunchen of dineren in Brasserie Timber’s. Bij een kopje koffie op je eigen terras maak je plannen voor de dag. Een dagje winkelen in Roermond? Of ga je wandelen in Nationaal Park De Meinweg? Wie weet spot je nog een adder, want De Meinweg is het enige gebied in Limburg waar de adder nog voorkomt. Op het park zijn entreebewijzen met korting te krijgen voor de Kasteeltuinen Arcen, Gaia Zoo en Mondo Verde. Fietsen en wandelen? Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Landgoed Aerwinkel liggen oneindig veel kilometers natuur op je te wachten.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Landgoed Aerwinkel !


Boeken op Landal Landgoed Aerwinkel

Landal GreenParks verhuurt op Landal Landgoed Aerwinkel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs