Ligt in een dennenbos
Vlakbij vissersdorpje Nazaré
Fijne plek voor surfers
Prachtig natuurgebied
2 km

Boeken op camping Orbitur Valado? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Orbitur Valado, Centraal Portugal

Camping Orbitur Valado ligt op 2 kilometer van de vissershaven Nazaré, in het hoger gelegen deel van dit visserdorp, met heerlijke schaduwzones dankzij het pijnbomenbos. Relax in en bij het zwembad en geniet van een drankje aan de bar. Ook kun je op de camping (tafel) tennissen en de jongere kinderen vermaken zich in de speeltuin. Het dichtstbijzijnde strand vind je in Nazare.

Vanuit de camping kun je de omgeving verkennen. Bekijk in Nazaré de gekleurde bootjes die de kustlijn sieren en ontmoet de vissersvrouwen in hun traditionele kledij. De voorstellingen van de plaatselijke folkloristische dans zijn een must om te gaan zien, ze staan bekend als de beste van Portugal.

Bezoek ook de kapel van Onze-Lieve-Vrouwe van Nazaré op de top van een heuvel. In Alcobaca (10km) kun je het Santa Maria klooster bezoeken, die staat op de Unesco Wereld Erfgoedlijst en ooit één van de grootste kerken in Portugal. In de stad vind je ook het nationaal Wijnmuseum, dat zeker een bezoek waard is. De stad Batahala (41km) is opgebouwd rondom het imposante Santa Maria da Vitoria klooster. Gelegen in een prachtige vallei, is dit gebouw een bijzonder voorbeeld van de Gotische architectuur.--

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Orbitur Valado!


Boeken op Orbitur Valado

Vacanceselect verhuurt op camping Orbitur Valado stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs