Resort Arcen

7.4
direct
Groen park bij Maasduinen en Peel
Koos Konijn
Meer met zandstrand
Subtropisch binnenbad met kinderbad

Boeken op camping Resort Arcen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Resort Arcen, Limburg

Een kindvriendelijk ruim opgezet park dat is vakantie resort Arcen. Je hoeft jezelf geen minuut te vervelen want de voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Er is een overdekt subtropisch zwembad met kleuterbad en een leuk zwemmeertje met strand. Voor de jongste bezoekers is er een leuke kinderboerderij en kun je samen een balletje slaan bij de midgetgolfbaan. Het recreatieteam zorgt voor leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties, en natuurlijk kom je hier en daar ook Koos Konijn tegen. En dat alles in fijne comfortabele chalets/villa's.

Dit luxe en zeer complete park ligt in het prachtige Noordlimburgse landschap aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend, pittoresk landschap. In het zeer complete centrumgebouw vind je talloze recreatieve en horecavoorzieningen. Geen zin om te koken tijdens jouw vakantie: In de diverse eetgelegenheden in het centrum van Resort Arcen zul je genieten van lekkere homemade Pizza’s, Pasta’s en Burgers in het Italiaanse restaurant. Of toch liever zelf jouw maaltijd samenstellen aan het familiebuffet met live cooking of uitgebreid dineren in het a la carte restaurant. In de omgeving van het bourgondische Arcen, ook wel 'De Parel aan de Maas' genoemd, zijn uitstekende mogelijkheden om dagjes uit te gaan.

Heerlijk genieten van een vakantie in het gastvrije en gezellige Limburg, Resort Arcen is een prima uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje of weekje weg met de gehele familie.
ca. 2,5 km van Arcen en ca. 16 km van de gezellige winkelstad Venlo. Vlak over de Duitse grens liggen de zijdestad Krefeld en het mondaine Düsseldorf.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Resort Arcen!


Boeken op Resort Arcen

Roompot Vakanties verhuurt op camping Resort Arcen chalets,bungalows of appartementen (Diverse chalets en villa's max. 4 tot 6 personen).