Bekijk grote foto's
Kleine groene camping met 2 vijvers
Overdekt zwembad
Een leuk strandbad met heus strand
Fietsen door de moerasgebieden
Op 8 kilometer golfbaan
Wandelen, leuke badplaatsen
25 minuten van de stranden

Boeken op camping Campilo? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Campilo, Pays de la Loire / Vendée

Bij twee grote vijvers en tussen de groene bossen ligt de kleine charmante camping Campilo. De camping ligt bij het plaatsje Aubigny ten zuiden van La Roche sur Yon. Deze leuke camping ligt aan 2 visvijvers en heeft een zwembad dat overdekt kan worden. Een fijne camping voor actieve vakantiegangers. Nieuw op de camping is het mooie natuurbad met een heus strand. De ligging in het hart van de Vendée in een schaduwrijk bos is prettig. Van hieruit kun je met de auto binnen 25 minuten de uitgestrekte stranden van de Vendée bezoeken. Ook is er voor de gasten van deze camping een fijn zwembad voor een fijne frisse duik in het water.

Volop waterpret op deze kleine groene camping
De zon schijnt niet altijd in de Vendée en daarom is het overdekt zwembad ideaal. Maar voor zondaanbidders ligt er op de camping een mooi natuurbad met heus zandstrand. Dat is nog eens heerlijk bijkomen aan de kant met een goed boek. En trekt de zee, dan kun je met de auto natuurlijk naar de badplaats Salbles d'Olonne voor een dagje strand. Ook voor de jongste bezoekers is er een leuke waterspeeltuin op de camping. Er worden in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. En vergeet je hengel niet in te pakken want in de vijver kant gevist worden.

Dat wordt genieten van de natuur, de zee en het achterland
Bezoek de stranden, maak een dagtrip naar themapark Puy du Fou® en wandel door de straten van La Roche sur Yon. Neem je fiets mee en maak een mooie fietstocht door het moerasgebieden Marais de Poitevin en Venise Verte. Ook kun je in dit moerasgebied een leuke boottour maken. Een dagtrip naar het eiland van Noirmoutier (mimosa-eiland) is zeker aan te raden. Verder kun je genieten van zon en zee bij de leuke badplaatsen Sables d'Olonne, La Tranche sur Mer of Saint-Gilles-Croix-de-Vie





Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Campilo!


Boeken op Campilo

VacanceSelect verhuurt op camping Campilo glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs