Camping 150 meter van strand
Zwembad met kinderbad
Restaurant op de camping
Animatie in het hoogseizoen
150 m

Boeken op camping Rivaverde Family Village? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Rivaverde Family Village, Emilia-Romagna

Marina die Raverna is een levendige badplaats en de keuze tussen het mooie zwembad op Rivaverde Family Camping Village of een dagje flaneren op een van de gezellige boulevards is aan de gasten. Het is heerlijk om even helemaal weg te dromen in de schaduw van de naaldbossen op de camping, maar ook een dagje strand wordt zeker een geslaagde vakantiedag. Je kunt aan de stranden van Punta Marina diverse watersporten beoefenen en heerlijk relaxen met je voeten in het zand. Heerlijk om op de fiets naar het strand en het centrum van Ravenna te kunnen gaan. Je logeert op deze gezellige driesterrencamping in een van de compleet ingerichte chalets of lodges vaak met een overdekt terras. Ook voor een hapje en een drankje hoef je de camping niet af.

Wordt het een dagje strand of toch maar een duik in het zwembad?
Vanaf de camping is het slechts een kleine wandeling door een groen bos naar het brede zandstrand. Verder kunnen de kinderen ook afspreken bij het fijne zwembad met kinderbad en terras. In het hoogseizoen houdt de badmeester een en ander in de gaten. En wil je toch vertier zoeken buiten de camping dan is een bezoek aan Mirabilandia (een leuk attractiepark) echt aan te raden.

Gastronomie, strand en cultuur
Ga op de fiets naar Ravenna en bewonder de prachtige mozaïeken. Slenter door de leuke straatjes en geniet in de middag van een heerlijk bordje Cappelletti, tagliatelle of Passatelli . En hou je van een lekker wijntje dan kun je op een van de terrasjes natuurlijk genieten van een van de goede Italiaanse wijnen zoals Sangiovese of Trebbiano.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Rivaverde Family Village!


Boeken op Rivaverde Family Village

VacanceSelect verhuurt op camping Rivaverde stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs