Bekijk grote foto's
Fijn familiepark in de bossen en aan het water
Wandelen, fietsen
Tegenover Noordlaarderbossen
Gelegen aan Zuidlaardermeer
Zeil- en Surfschool
bezoek Groningen
Fietstochten
Watersport

Boeken op Waterpark De Bloemert? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Waterpark De Bloemert, Drenthe

Lekker luieren op de aanlegsteiger van je bungalow? In het waterrijke bungalowpark De Bloemert in Midlaren kan dit zeker. Vanuit de jachthaven van het park vaar je gemakkelijk het uitgestrekte Zuidlaardermeer op. Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden, drie nationale parken en uitgebreide mogelijkheden voor watersport, biedt Drenthe voor ieder wat wils.

Bij de zeilschool van De Bloemert leren ze wat watersport inhoudt. Tegenover het park liggen de Noordlaarderbossen heerlijk voor een fijne wandeling of fietstocht. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor het portie cultuur en een fijne stadswandeling of een middagje winkelen.

Kindervoorzieningen op het park
De Bloemert beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een midgetgolfbaan, basketbal- en volleybalveld en zijn er diverse speeltuintjes en vismogelijkheden. Natuurlijk is er ook het Zuidlaardermeer, waar niet alleen kan worden gezwommen maar je kunt er ook waterfietsen, roeien, surfen en zeilen. In de omgeving van De Bloemert zijn er ook leuke uitstapjes voor de kinderen. Voor waterratjes bezoek ook eens het subtropische zwemparadijs Aqualaren.

Omgeving van het park
In het land van de kleurrijke heidevelden met honderden kilometers fietspaden ligt De Bloemert in Midlaren. Het waterrijke bungalowpark ligt direct gelegen aan het Zuidlaarderrmeer en biedt tal van watersportmogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan het verkeerspark in Assen of het molenmuseum in Zuidlaren? Stadliefhebbers kijken vanaf de Martinintoren over Groningen of nemen een rondvaartboot door de grachten. Er valt nog veel te ontdekken in de veelzijdige provincie Drenthe!


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Waterpark De Bloemert!


Boeken op Waterpark De Bloemert

Landal GreenParks verhuurt op Waterpark De Bloemert chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs