Familiecamping
Groot zwembadcomplex
Restaurant op de camping
Animatie op de camping

Boeken op camping Centro Vacanze Verde Azzurro? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT


Over camping Centro Vacanze Verde Azzurro, Marche

Waterpark Verde Azzurro ligt tussen de heuvels van het dorpje San Faustino, tussen Cingoli (12 km) en Filottrano (6 km). Het schitterende gebergte Monte Sibillini ligt op slechts 40 km afstand, ideaal voor een dagtochtje! waterpret voor het hele gezin! Er is een aquapark van 2,5 hectare met glijbanen, een Grand Canyon River, hydromassage, een lagune, kinderspeeltoestellen en uiteraard een geheel apart kinderbad, ook voor de allerkleinsten.

Een ruim en mooi opgezet vakantiepark in het binnenland van de Marche, hier zullen de kinderen zich zeker niet vervelen.
Verde Azzurro beschikt over een groot waterpark met glijbanen en wildwater rivieren, een absolute garantie voor een geslaagde vakantie. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuke activiteiten op de camping. Deze streek is bij de Nederlandse toerist nog minder bekend, maar zeker aan te raden. Met de glooiende hellingen doet het denken aan het mooie Toscane, maar de Marche is iets ruiger qua natuur en daarom opnieuw een onverwachts mooie Italiaanse regio. Vakantiepark Verde Azzurro is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de prachtige omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de havenstad Ancona, dit is de grootste stad van de Marche en heeft een rijke historie. Voor liefhebbers van zon, zee en strand biedt de Adriatische Kust vele recreatiemogelijkheden.

Het park ligt zo'n 12 km van het centrum van Cingoli, waar je nog het echte Italië kunt beleven. De grotten van Frasassi (op 40 km) zijn zeker een bezoekje waard. Dit grottencomplex is ongeveer 13 km lang en heeft een meer op 25 m diepte.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Centro Vacanze Verde Azzurro!


Boeken op Centro Vacanze Verde Azzurro

VacanceSelect verhuurt op camping Centro Vacanze Verde Azzurro chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs