Agriturismo
Veel dieren op de boerderij
7 kilometer vanaf het strand
Heerlijk buitenzwembad
Ontdek Le Marche
Ontbijt en avondeten bij eigenaren mogelijk
7 km

Boeken op camping La Viola e il Sole? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping La Viola e il Sole, Marche

7 kilometer vanaf de kust vindt je Agriturismo La Viola e il Sole. Een authentieke Italiaanse boerderij camping. Hier lopen de dieren nog vrij rond op het terrein, en slaap je tussen de olijfbomen! Ontdek de regio Le Marche vanaf deze camping, of kom hier bij je tent tot rust na een dagje strand.

Samuele
De eigenaar van deze Agriturismo, Samuele, runt ook de boerderij waar de accommodaties bij staan. Dat betekent dus ook dat veel van de gerechten die je hier kan eten uit eigen tuin komen. De vrouw en zus van Samuel maken de heerlijkste ontbijtjes en desserts. De verse eieren komen rechtstreeks van eigen kippen, met een beetje geluk heb je ze zelf gevonden! De eigenaar spreekt perfect Engels, want hij heeft ruim 10 jaar in Londen gewoond.

Op het terrein van 24 hectare lopen diverse dieren, zoals kippen en katten, en staat bezaaid met olijfbomen en graan. Hier kunnen jonge kinderen alles ontdekken over de natuur en het boeren leven in Italië.

Omgeving
Le Marche (de Marken) staat bekend als het nieuwe Toscane. Met de bergen van de Apennijnen in het binnenland, en de prachtige Adriatische kust aan de andere kant van de provincie. Bij La Viola e il Sole zit je hier middenin, en kan je van beide kanten van de provincie proeven,
Binnen het uur sta je in het Nationale Park Monti Sibillini, waar je prachtige wandelingen kan maken voor ervaren en minder ervaren wandelaars. Het strand is met 7 kilometer om de hoek. En de bekende toeristische plaats San Benedetto del Tronto is ook slechts 30 minuten met de auto.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping La Viola e il Sole!


Boeken op La Viola e il Sole

Glamping4all verhuurt op camping La Viola e il Sole lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs