Bekijk grote foto's
Familiecamping aan zee
Zwembad met terras
Volop watersportmogelijkheden
Restaurant op de camping
200 m

Boeken op camping Amis de la Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Over camping Amis de la Plage, Poitou-Charentes

Camping Sandaya Amis de la Plage ligt op het populaire vakantie-eiland Île de Ré. Ontdek deze zomer Île de Ré vanaf viersterrencamping Amis de la Plage. Deze fijn familiecamping heeft een toplocatie tot Le Pas des Bœufs, het mooiste strand van het eiland. Fiets langs de oceaan en ontdek het Île de Ré met zijn zoutpannen en pittoreske dorpen!

Glampen in luxe vakantiewoningen of lodgetent
Stacaravans met alle comfort, volledig ingerichte lodge-tenten, kampeerplaatsen: kies jouw favoriete accommodatie voor een campingvakantie op het Île de Ré direct aan zee. Daarna moet je 's morgens wel kiezen tussen een dagje strand of gewoon even relaxen bij het zwembad met ligstoelen. Zandkastelen bouwen of luieren in de zon, daar krijg je vast trek van! Je kunt in je luxe stacaravan natuurlijk zelf een heerlijke maaltijd bereiden, maar ook jezelf een keer verwennen met een heerlijk gerecht in het restaurant.

Kindvriendelijk verblijf op Amis de la Plage
Voor een eerste vakantie met kinderen is dit een fijne locatie. Ook door de gratis kinderclub die onder leiding staan van een professioneel animatieteam. Verder is er een leuke speeltuin op het park om lekker te ravotten met vriendjes. Zin in wat sportief vermaak voor jong en oud? Speel dan een potje jeu de boules of tafeltennis en bepaal voor eens en altijd wie de beste van de familie is! Op de camping is een klein winkeltje met vers brood en dagelijkste levensmiddelen. Voor de rest van de boodschappen loop je even naar het dorpje Le Bois-Plage-en-Ré. Binnen een kwartier sta je al in het centrum. Hier liggen leuke winkeltjes en gezellige restaurants voor een hapje en een drankje.

Zon, zee, water en fietsen
Ile de Ré : het gevoel van de Middellandse Zeekust aan de Atlantische Oceaan. En voor watersporters werkelijk een paradijs. Windsurfen, surfen, bodyboarding, het kan hier allemaal. Maak een leuke fietstocht langs de gezellige kleine dorpjes, zoutpannen, vogelreservaten en oesterparken. Het dichtstbijzijnde plaatsje met lokale winkeltjes ligt iets verderop, op zo'n 1000 m afstand. Op deze gezellige familiecamping kun je genieten van een afwisselende vakantie. Geniet van het strand, de watersport en de fietstochten.




Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Amis de la Plage!


Boeken op Amis de la Plage

camping Amis de la Plage biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp en Roompot Vakanties. Suncamp en Glamping4all verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Suncamp verhuurt hier glamping stacaravans. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 
 
 

Beoordelingen camping Amis de la Plage
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.7
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    7.0
  • Sanitair
    8.0
  • Kinderen
    7.0
  • Horeca
    7.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Frederique - hoogseizoen 2019, met gezin
    27-07-2021
     Frederique
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    7
  • Sanitair
    8
  • Kinderen
    7
  • Horeca
    7
  • Fijne relaxte vakantie gehad. Je loopt zo het strand op geweldig. Restaurant naast de camping aanrader.