Bekijk grote foto's
900 m

Boeken op camping Au Val de Loire en Re? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Au Val de Loire en Re, Poitou-Charentes

Camping Au Val de Loire en Ré is een zeer kindvriendelijke, netjes onderhouden camping midden in het bosrijke gedeelte van het eiland Île de Ré. Alles is hier kleinschalig en op fietsafstand, ook het brede zandstrand op circa 900 meter van jouw kampeerplek. De camping ligt bijzonder rustig in het groen, maar dat betekent niet dat er niets te doen is. Kinderen genieten volop in het waterparadijs, de speeltuin of op het grote luchtkussen. Er is een multisportterrein waaromheen op speelse wijze de minigolf is aangelegd. Voor kleuters is er een miniclub en een aparte spelletjesruimte. In het hoogseizoen zijn er regelmatig stalletjes met streekproducten op het campingterrein, en is er live muziek bij de bar.

Het kleine eiland Île de Ré heeft dezelfde mooie stranden als de rest van de Charente-Maritime, maar de sfeer is er duidelijk anders. Het is er rustiger en gemoedelijker. Het fietspadennetwerk omvat inmiddels ruim 100 kilometer, wat het eiland tot een echte gezinsbestemming maakt. De zandstranden liggen aan de zuidkust, de zoutpannen in het noordoosten en het middelste gedeelte is bebost. Vooral St. Martin-de-Ré en La Flotte zijn gezellige dorpen op fietsafstand van de camping. De dichtstbijzijnde grotere stad is La Rochelle aan de andere kant van de 3 kilometer lange tolbrug naar het vasteland.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Au Val de Loire en Re!


Boeken op Au Val de Loire en Re

VacanceSelect verhuurt op camping Au Val de Loire en Re stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs