Bekijk grote foto's
Fijne camping op korte afstand van strand
Gelegen aan Toscaanse kust in bossen
Fietsen, wandelen, watersport
Bolgheri, Castagneta, Siena
Restaurant
Hoogseizoen animatie
Beautycenter met sauna en whirlpool (€)
Toscane, cultuur, geschiedenis en eten

Boeken op camping Le Esperidi? Kies hier verblijf en organisatie:

 TOURCARAVANS


Over camping Le Esperidi, Toscane en Elba

Zin in een zonnige vakantie direct aan de Toscaanse kust? Viersterrencamping Le Esperidi ligt direkt aan Middellandse zee bij het plaatsje Marina di Bibbona, midden in een groot pijnboombos. Een 14 ha. groot dennenbos met de zo typische Middellandse zee vegetatie. De voorzieningen op deze camping zijn ruim voldoende aanwezig. De camping heeft een supermarkt, restaurant, pizzeria, vishandel, fruit- en groentezaak, bar, internet hoek, beautyfarm, sauna en zelfs kapper.

Fijne Italiaanse camping met eigen toegang tot het strand
Het 50m brede zandstrand is zo'n 300m lang en loopt langzaam af naar zee, echter na 5 meter wordt het wel diep. De ligging in het bos maakt de camping schaduwrijk en dat geeft een fijne beschutting tijdens de warme zomerperiode. En wil je even afkoelen dan kan dat in het zwembad, vergeet je badmuts niet. En om optimaal te relaxen kun je het beautycenter met sauna, whirlpool en massamogelijkheden bezoeken. In het hoogseizoen verzorgt een enthousiast animatieteam allerlei leuke activiteiten zowel overdag als 's avonds. Ook kun je in het restaurant genieten van een heerlijke Italiaanse pasta of smakelijke pizza. En voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het kleine winkeltje.

Kindvriendelijke voorzieningen?
Behalve het heerlijke strand en het fijne zwembad kunnen de kinderen zich ook uitleven in de speeltuin. Het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen leuke spelletjes, sporttoernooitjes en danslessen.

Ontdek de Toscaanse charme
Marina di Bibbona ligt op loopafstand en hier vind je diverse goede en leuke restaurantjes.
In de directe omgeving van deze camping liggen enkele fijne wandel- en fietspaden maar ook wel 15 mountainbikeroutes in het natuurpark van Macchia della Magona. Vanaf de camping kun je veel leuke uitstapjes maken. Bezoek zeker de plaatsen Bolgheri, Castagneto, San Gimignano, Florence, Lucca of Siena. Allemaal meer dan de moeite waard.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Le Esperidi!


Boeken op Le Esperidi

VacanceSelect verhuurt op camping Le Esperidi stacaravans, mobilehomes, tourcaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Le Esperidi
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    9.2
  • Algemeen
    10.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    8.0
  • Kinderen
    9.0
  • Activiteiten
    10.0
  • Horeca
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.