Aminess Atea Camping Resort

Aan de kust van de Kvarner Baai
400 meter van Njivice
Prachtige zandstranden en rotsstrand
Speeltuintjes, Kidsclub
Wandel- en fietspaden op het eiland
Diverse restaurants op de camping
Maak een boottocht om het eiland
Bezoek Krk of het kleine plaatsje Omišalj

Boeken op camping Aminess Atea Camping Resort? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Over camping Aminess Atea Camping Resort, Kvarner

Aminess Atea Camping Resort ligt in de plaats Njivice op het eiland Krk direct aan zee. Deze viersterrencamping is omgeven door een schaduwrijk eikenbos. Vanaf de camping naar het centrum van Njivice (400m) loopt er een verlicht wandelpad. In Njivice vind je vele restaurants, bars en souvenirwinkeltjes.Verder vind je op het eiland een overvloed aan zandstranden, verborgen baaitjes en fiets- en wandelpaden. Op de camping logeer je in mooie vaak luxe stacaravans met groot terras en je kunt zelfs kiezen voor een privé zwembad bij jouw vakantiewoning.

Een kindvriendelijke camping aan de Kvarner Baai
Het strand bij camping Atea is een van de mooiste stranden in de Kvarner Baai. Er is een gedeelte waar het water langzaam afloopt, wel zo veilig met jonge kinderen, maar ook een deel met rotsen waar je volop privacy hebt tijdens een dag aan zee. Vergeet niet je snorkeluitrusting in te pakken want de onderwaterwereld is hier ook erg mooi. Voor de kinderen zijn er op de camping leuke speeltuintjes, een minigolfbaan en verzorgt het animatieteam leuke activiteiten voor alle leeftijden. Er worden zowel voor kinderen als voor ouderen leuke workshops aangeboden. Wat dacht van een workshop koken met lokale producten? En dat is nog niet alles want watersportliefhebbers kunnen op de camping een jetski, surfplak, sup of boot huren.

En na een dag aan zee heb je vast trek
Geen probleem want op de camping zijn gezellige loungbars aan het strand, restaurants en een pizzeria. Geniet hier van een lekker hapje en drankje en van het uitzicht over de baai en 's avonds van de prachtige zonsondergang. Je kunt natuurlijk ook zelf koken want op de camping is een fijne supermarkt. En voor een lekker broodje bij het ontbijt bezoek je de bakkerij op de camping. Wil jij graag actief zijn dan kun je natuurlijk zwemmen in de zee of tennissen maar er zijn ook diverse watersportmogellijkheden. Kortom er zijn op deze viersterrencamping goede en verzorgde voorzieningen voor een topvakantie op het eiland Krk.

Krk een eiland dat je moet ontdekken
De mediterraanse natuur, de uitstekende verkeersverbinding (het eiland Krk is door een brug met het vasteland verbonden), rijkheid aan traditie en cultuur van de lokale bevolking, de nabijheid van de prachtige steden en dorpjes van Kvarner zoals Krk, Baška, Omišalj, Malinska, Crikvenica, Rijeka en een groot aanbod van sport- en recreatieve activiteiten, maken camping Njivice dé ideale plek voor een vakantie aan zee. Maak ook eens een boottocht om het eiland Krk en spot dolfijnen, maak een duik in een van de lagunes en geniet van een lekker vislunch aan boord.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Aminess Atea Camping Resort!


Boeken op Aminess Atea Camping Resort

Suncamp verhuurt op camping Aminess Atea Camping Resort glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs