Bekijk grote foto's
Aan het Gardameer
Animatieprogramma in HS
Openluchtzwembad
Vakantiehuizen, bungalows

Boeken op camping Sanghen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT


Over camping Sanghen, Gardameer

Sanghen is een prachtige groene viersterrencamping in Manerba del Garda. Het kampeerterrein ligt aan de mooiste bocht van het Gardameer. Op de camping heerst een weldadige sfeer van rust en gezelligheid. Er zijn de nodige goed verzorgde faciliteiten. U kunt hier logeren in een twee of driekamerappartement. De camping heeft een restaurant waar je kunt genieten van een ontbijt, lunch en diner. In de bar kun je een drankje drinken. Er is ook een kleine supermarkt op de camping zelf.

Waterrecreatie is er genoeg: de camping zelf bezit maar liefst drie zwembaden, mooi tussen het groen, maar er kan ook gezwommen en gezond worden aan het strand van het Gardameer.

WiFi tegen betaling.

De omgeving wordt gedomineerd door het prachtige meer, gelegen tussen de beboste heuvels van Lombardije. Net ten noorden van de camping begint het beschermde natuurgebied dat bijna de gehele linkeroever van het Gardameer beslaat: het Parco dell'Alto Garda Bresciano. Ook vlakbij ligt de oude stad Manerba, die zeker een bezoek waard is.

De schitterende uitzichten op het meer en het plezier van de zwembaden, het pizzeria-restaurant, de gezellige bar en de luxe voorzieningen en accommodaties maken van uw kampeervakantie een onvergetelijke tijd!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Sanghen!


Boeken op Sanghen

VacanceSelect verhuurt op camping Sanghen chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Sanghen
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.6
 • Algemeen
  7.0
 • Sanitair
  7.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Peter en Ank - voorseizoen 2015, met partner
  31-05-2015
   Peter en Ank
 • Algemeen
  7
 • Sanitair
  7
 • Zwembad
  8
 • Fijne camping met mooie ligging. Fijne zwembaden en natuurlijk een fantastisch meer. Alles prima, niet te groot.