Zwembad
Direct aan het meer
Animatie
Veel activiteiten

Boeken op camping Siblu Le Pipiou? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Over camping Siblu Le Pipiou, Aquitaine / Les Landes

Diep in het warme zuidwesten van Frankrijk ligt de populaire camping Pipiou. De camping Pipiou bevindt zicht tussen de 2 bekende kuststeden Biscarosse en Mimizan, een aantal andere karakteristieke plaatsen en aan het populaire meer van Biscarosse. Camping Le Pipiou is ideaal gelegen aan het zandstrand van het Lac de Parentis in Parentis-en-Born. Deze rustige camping in het warme zuidwesten van Frankrijk heeft afgebakende plaatsen met en zonder schaduw en biedt ontspanning aan het hele gezin.

Voor jong en oud zijn er tal van recreatieve en sportieve activiteiten te beleven op deze top camping en rond het fantastische meer. Er is een bakkerij, wifi, bar, restaurant, wasserette, fietsverhuur, BBQ, kidsclub, speeltuin, levende bordspellen, salsa lessen, karaoke, miss and mister verkiezingen, dansers en nog veel meer entertainment. Op het nabijgelegen meer kun je genieten van diverse water activiteiten als waterfietsen, zeilen, kanoeën en kitesurfen. Voor de sportieve vakantieganger zijn er verschillende fietsroutes, waarvoor je op de camping fietsen kunt huren.

Deze camping is van alle gemakken voorzien, zo is er op de camping een snackbar, pizzeria en een restaurant met zowel kleine kaart als met ruime keuze aanwezig. Op de camping kun je ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten. Kortom hier kom je niets te kort, het wordt sowieso een fijne vakantie in Frankrijk!

De camping ligt bij het stadje Parentis-en-Bon en aan het meer van Parentis. De camping ligt in een groene omgeving, en dit maakt het erg aantrekkelijk om te wandelen of te fietsen. In deze prachtige omgeving kun je op het meer van Parentis waterfietsen, zeilen, kanoën of surfen. Ook golfers kunnen zich prima vermaken op de golfbaan. Hou je van fietsen? Les Landes staat bekende als het Eldorado voor fietsers, en heeft meer dan 200 kilometer aan fietspaden door de bossen en langs de kust.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu Le Pipiou!


Boeken op Siblu Le Pipiou

Siblu verhuurt op camping Siblu Le Pipiou stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs