Franse camping met glamping accommodaties
Logeer in een luxe nieuwe lodgetent
Op de fiets naar het strand
Verwarmd zwembad
Kindvriendelijk, overzichtelijk
Afhaalmaaltijden, snackbar
Speeltuin, animatie in hoogseizoen
Bordeaux, Royan

Boeken op camping Les Franquettes? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Les Franquettes, Aquitaine / Les Landes

Kleinschalig met slechts 136 kampeerplaatsen en midden in een groene omgeving van het departement Gironde. Op nog geen 7 kilometer van de prachtige stranden en 12 kilometer van de leuke badplaats Montalivet vind je deze ruim opgezette glampingcamping. Een echte Franse camping met fijn zwembad en een leuke speeltuin voor de kinderen. Deze camping ligt op de langerekte landtong tussen de monding van de Gironde en de Atlantische Oceaan in de mooie Médoc.

Kindvriendelijke glampingcamping in de Nouvelle Aquitaine
Deze familiecamping heeft goede voorzieningen, een leuk zwembad dat ook nog eens verwarmd is, een fijn speelterrein en in het hoogseizoen leuke animatie. Je kunt in het hoogseizoen lekkere pizza's of andere afhaalmaaltijden bestellen bij de snackbar. Verder vind je verspreid over de camping BBQ plaatsen. In het hoogseizoen is er een klein supermarktje op de camping voor de dagelijkse boodschappen. In het dorp Grayan et l'Hôpital kun je terecht voor de grotere boodschappen en een arts. De stranden kun je vanaf de camping met de fiets bereiken.

Fietsen, watersport, wandelen en badplaatsen
De Gironde is ook nog een heerllijke fietsbestemming. Via een uitgebreid fietsnetwerk kan je hier ongestoord en veilig de streek verkennen. Soms fiets je op mooie verharde fietswegen dan weer slingeren smalle verharde paden door bos en duin. Verder kun je tijdens deze de prachtige stranden bezoeken maar ook diverse mooie meren, de uitgestrekte bossen en de heerlijke wijnen en cultuur proeven. Bezoek eens een echte château en proef van een van Frankrijks beste grand crus!

De hoofstad Bordeaux met haar musea en mooie winkelstraten is zeker een bezoek waard. Of de bezoek de Basilique-Notre-Dame- de- la-fin-des-Terres in Soulac-sur-mer, welke tot de Werelderfgoed van Unesco behoort.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Franquettes!


Boeken op Les Franquettes

Glamping4all verhuurt op camping Les Franquettes lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs