Terrasvormige camping
Zwembad met apart kinderbad
Ontdek het Maremma natuurpark
Animatie in hoogseizoen
Camping op 500 meter van strand
Watersport, ideale spot voor kiters
Sportieve activiteiten
Hondvriendellijke camping
500 m

Boeken op camping Talamone Village? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Talamone Village, Toscane en Elba

Camping Talamone International is een prachtige terrassencamping gelegen tegen een met pijnbomen begroeide heuvel in de Toscaanse Maremma. In de baai van Talamone, met een schitterend uitzicht op het gelijknamige vissersdorpje van Etruskische oorsprong, de Middellandse Zee en zelfs Elba, is dit een heerlijke plek om je kampeervakantie door te brengen. De camping biedt voor elk wat wils; animatie tijdens het hoogseizoen, een heerlijk zwembad, tennisbaan, golfoefenterreintje, sportveld, de mogelijkheid tot paardrijden etc.

Wat is Toscane toch betoverend mooi!
Op 2 km van camping Talmone Village ligt het dorpjeTalamone, een charmant vissersdorpje gebouwd op een uitstekende rots . Het dichtstbijzijnde strand ligt op 500 m van de camping. Op het privé-strand van de camping heb je de beschikking over 2 ligbedden en een parasol. Ook worden op het strand diverse activiteiten georganiseerd. Een deel van dit strand is langzaam aflopend en dus kindvriendelijk. Het is een klein zandstrand en ideaal voor watersportliefhebbers. Je kunt er windsurfen, kitesurfen waterfietsen en er zijn kano’s te huur.

Vanaf de camping rijdt er een campingbusje naar een rotsachtig strand in de buurt van Talamone. Voor liefhebbers van duiken of snorkelen is dit de perfecte locatie. Vanaf de camping loop je zo het Nationaal Park van Maremma in. Dit park kun je per mountainbike of te voet verkennen.

De omgeving van deze kindvriendelijke camping ontdekken?
Wil je er een dag op uit? Ten noorden van Talamone ligt het Maremma natuurpark. Huur een fiets, maak een wandeling of kano door de groene ongerepte natuur, ontdek de lege verlaten strandjes. Een andere tip is een bezoek aan Grosseto, een stad die niet zo bekend is bij toeristen. Loop over de stadsmuur, picknick in de schaduw met Toscaanse lekkernijen van de markt en bekijk de details van de Duomo op de Piazza Dante. Een uurtje in de auto geen probleem? Bezoek dan zeker de historische plaatsjes Pitigliano en Sorano, het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan…

Mocht je erop uit willen dan liggen de prachtige cultuursteden Florence, Rome en Siena op maar 2 uurtjes rijden!--

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Talamone Village!


Boeken op Talamone Village

camping Talamone Village biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
VacanceSelect verhuurt hier luxe ingerichte tenten. VacanceSelect verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
VacanceSelect verhuurt hier glamping stacaravans. Verder verhuren VacanceSelect en Suncamp hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door VacanceSelect.
 

Bekijk prijs bij:

...
Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Talamone Village
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.5
  • Algemeen
    7.0
  • Personeel
    7.0
  • Sanitair
    9.0
  • Kinderen
    8.0
  • Activiteiten
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Stefan - hoogseizoen 2022, met gezin
    11-08-2022
     Stefan
  • Algemeen
    7
  • Personeel
    7
  • Sanitair
    9
  • Kinderen
    8
  • Activiteiten
    7
  • Zwembad
    8
  • Een echte Italiaanse camping, weinig Nederlanders. De Maremma kan je van hieruit ontdekken met name op de fiets, geweldig. Onze grote jongens hebben veel gesurfd. Onze Superior Lodge was prima, fijn met airco. Zwembad heeft mooie ligging en werd erg gewaardeerd door de jongere kids.