Bekijk grote foto's
Kleinschalige ecologisch aangelegde camping
Zwembad met apart kinderdeel
Mini-supermarkt met lokale producten
400 m van het dorp Bize-Minervois
Luxe safaritenten met badkamer
Prachtig uitzicht op de omgeving
Wandelen
Beziers, Narbonne, Carcassonne
500 m

Boeken op camping de l'Olivigne? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping de l'Olivigne, Languedoc-Roussillon

25 kilometer landinwaarts bij Narbonne en op 35 kilometer van de Middellandse Zee vind je deze kleine gerenoveerde camping L'Olivigne. De ligging in het departement Aude betekent een prachtig landschap met wijn- en olijfgaarden. Deze Franse camping ligt slechts 500 meter van het leuke dorpje Bize-Minervois, dit dorp ligt aan de rivier de Cesse.

De ligging in een mooie groene omgeving, omgeven door olijfbomen en wijngaarden en het Katharenbolwerk Bize-Minervois vlak bij maakt deze camping heel aantrekkelijk voor natuur- en cultuurliefhebbers. Maar ook de stranden zijn slechts 35 kilometer verwijderd, dus voor een dagje strand zit je hier ook goed. Verder is Gastvrijheid en aandacht voor het Milieu hier met een hoofdletter geschreven.

Op deze glamping-camping is tijdens de renovatie rekening gehouden met natuur en milieu
Voor een frisse duik kun je op de camping terecht in het leuke zwembad met apart peuterbad. Rondom het zwembad staan ligbedden met parasols. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in het kleine winkeltje op de camping terecht. Voor een frisje of lekker wijntje kun je terecht bij het barretje. Voor de kinderen is er tijdens het hoogseizoen gezellige kinderanimatie. Ook kunnen ze met vriendjes afspreken in de speeltuin, bij het tafeltennis of bij het zwembad.

Je logeert hier in een comfortabele Tendi-lodgetent met eigen sanitair. Dat wordt een fijne glampingervaring op een goed onderhouden camping in de Minervois streek.

De Minervois streek is veelzijdig
De streek waar deze camping ligt tussen de Haut-Languedoc en de Middellandse Zee. In het dorp kun je terecht bij de bakker, slager, supermarkt en er zijn enkele leuke restaurants. Vanaf de camping kun je mooie wandelingen maken. De stranden van Gruissan-Plage en Saint-Pierre-La-Mer liggen op 38 kilometer. Ook een bezoek aan Narbonne en Beziers is zeker aan te bevelen. Of bezoek Carcassonne, een op een heuvel gelegen ommuurde vestingstad.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping de l'Olivigne!


Boeken op de l'Olivigne

VacanceSelect verhuurt op camping de l'Olivigne lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs