Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke camping in Bretagne
Groot zwemparadijs half juni/half sept
Polsbandje, geen zwemshorts
Animatie tot 12 jaar
Verwarmd kinderbad, speeltuin
Diverse voorzieningen hele jaar geopend
Wellnesscentum
Cap Fréhell, Dinan, Saint Malo
800 m

Boeken op camping Les Pins? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Les Pins, Bretagne

Viersterrencamping Les Pins gelegen bij het plaatsje Erquy in Bretagne, is een mooie luxe familiecamping met groot zwembadcomplex aangelegd op een glooiend terrein. De camping ligt aan de rand van het vissersplaatsje Erquy, aan de noordkust van Bretagne, op nog geen kilometer van een zandstrand. Je wandelt er zo naar toe! De vlakke weg naar het strand is ook goed te doen per fiets.

Mooie kindvriendelijke camping
De camping is netjes en erg groen. Het tropisch aandoend zwemparadijs met een glijbaan, strand, watervallen, snelstromende rivieren en bubbelbaden is erg leuk voor het hele gezin.

Daarnaast kun je fitnessen, tennissen of basketballen en voor weldadige ontspanning is er de whirlpool of een sauna. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of bij de kinderclub, maar ook avonturen beleven in de unieke natuur van Bretagne, tussen de rotspartijen aan zee met krabben, kreeften en vissen is ook spannend! WiFi beschikbaar over de hele camping, tegen betaling.

De noordkust van Bretagne, de Côtes d’Amor
Les Pins is een mooie vakantiebestemming voor een kampeervakantie met veel gezonde zeelucht. De vissershaven, de winkels en het restaurant van het stadje Erquy zijn op korte afstand. Leuke uitstapjes in de omgeving zijn daarnaast het stoere fort La Latte, dat vaak als decor dient voor speelfilms, en de historische plaats Saint Malo. De rit daarheen door het ruige Bretonse landschap is al een belevenis op zich!
Dinan heeft geen geschiedenis zonder kleerscheuren maar de stad is prachtig gerestaureerd. In de veille ville vind je smalle straatjes met vakwerkhuizen sfeervol aangekleed met kleurige bloembakken. Een wandeling over de gerestaureerde stadsmuren levert vergezichten over de rivier de Ranche

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Pins!


Boeken op Les Pins

VacanceSelect verhuurt op camping Les Pins glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Les Pins
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    7.7
  • Algemeen
    7.0
  • Personeel
    6.0
  • Kinderen
    8.0
  • Horeca
    4.0
  • Zwembad
    8.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Auke - hoogseizoen 2014, met gezin
    31-08-2014
     Auke
  • Algemeen
    7
  • Personeel
    6
  • Kinderen
    8
  • Horeca
    4
  • Zwembad
    8
  • Wat onze vakantie heeft doen slagen is de prachtige omgeving rond deze camping, de geweldige dagtochtjes die we gemaakt hebben met schitterend weer en de vele mooie strandjes in de buurt. Ook een grote plus is het mooie zwembad waar onze kinderen zich prima hebben vermaakt echter wel een 'strenge politie'. Gelukkig hebben, met het kritische oog van mijn vrouw, ons zeker niet schone mobil-home, het slechte restaurant op de camping en de matige animatie ons vakantieplezier niet doen bederven.