Driesterren gezinscamping
Groen landschap, aan rivier
Buitenbad
Hoogseizoen animatie

Boeken op camping Les Fontaines (Normandy)? Kies hier verblijf en organisatie:



Over camping Les Fontaines (Normandy), Normandië

Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in het departement Eure in de regio Normandië. Driesterrencamping Les Fontaines ligt direct aan de rivier de Eure en op slechts 75 kilometer van Parijs. Deze Franse camping ligt in een mooie groene omgeving op de camping vind je diverse voorzieningen voor een sportieve dag op de camping.

Een middelgrote camping met buitenzwembad
In de zomer kun je lekker afkoelen in het ruime buitenbad en daarna een fijn boek lezen in een van de ligstoelen. Verder kunnen de kinderen afspreken bij het opblaas speelkasteel of in het leuke speeltuintje. Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen want er is volop ruimte om lekker te ravotten en te spelen. Verder is er een minigolfbaan en een sportterrein om je helemaal uit te leven. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Welkom in het hart van Normandië
De ligging in de vallei van de Seine met haar mooie charmante dorpjes maar ook historische steden doet je vast verbazen. Ontdek het platteland van de Eure en bezoek een van de oudste steden van Normandië, Evreux.
Het kasteel van Anet (Chateau d'Anet) is echt een bezoek waard. Dit kasteel is in de 16e eeuw gebouwd voor Diane de Poitiers de minnares van Hendrik II van Frankrijk. Met name aan de buitenkant van het kasteel kun je de Italiaanse tuinen bezoeken en de fontein van Diana. In het plaatsje Damville kun je het Cholocademuseum bezoeken, ontdek hier alle geheimen van de chocolade. En wist je dat in Normandië ook volop Cider wordt geproduceerd. Het is erg leuk om een toer langs de Ciderboerderijen te maken richting Caen. Of ook wat verder weg maar zeker de moeite waard is een bezoek aan een van de bekendste kathedralen van Frankrijk in de plaats Chartres.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Fontaines (Normandy)!


Boeken op Les Fontaines (Normandy)

VacanceSelect verhuurt op camping Les Fontaines (Normandy) stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs