Mooie groene kleinschalige camping
Op de fiets de omgeving verkennen
Zwembad met kinderbad (verwarmd)
Hoogseizoen veel activiteiten
Ballonvluchten, paardrijden, wandelen, fietsen
Kastelen bezoeken
Kanovaren, kajakken
Restaurant op de camping

Boeken op camping Les Saules? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping Les Saules, Centre-Val de Loire

In het hart van de Loirestreek ligt viersterrencamping Les Saules. Deze kindvriendelijke camping straalt gastvrijheid en gezelligheid uit. Naast de bossen rond het fameuze Château de Cheverny ligt de schaduwrijke, natuurlijke en intieme camping Les Saules. Via een sfeervolle oprijlaan langs een klein meer kom je aan bij de stijlvolle receptie van de Camping Les Saules. Deze landelijke camping met haar mooie rustgevende vijver bij de weidse entree is een droombestemming voor liefhebbers van ruim, rustig en kleinschalig kamperen…

Lekker afkoelen en bourgondisch genieten
Het restaurant is bekend om zijn heerlijke maaltijden met streekproducten. Het is goed toeven op het overdekte terras bij het restaurant. De activiteiten zoals minigolf en tafeltennis zijn op deze camping gratis. Verder kun je natuurlijk lekker afkoelen in het zwembad met kinderbad.

Naast deze viersterren camping heeft de beheerder een mooi wandelgebied opengesteld voor de campinggasten. Een kastelentocht per fiets begin je vanaf Les Saules omdat de camping direct aan driehonderd kilometer bewegwijzerde fietsroutes ligt. Wil je het hoger op zoeken, wekelijks stijgt er een luchtballon op vanaf de camping! Verder worden er ook mooie tochten per paard georganiseerd op camping Les Saules. Grenzend aan de camping ligt kasteel Château Cheverny. Iets verderop fiets je langs het even beroemde, immense Château de Chambord. Maar je kunt bijvoorbeeld ook Blois gaan verkennen en je laten verbazen in het Maison de La Magie.

Tegenover de camping ligt een golfterrein (18 holes). De fietsers kunnen hier hun hart ophalen, er is een speciale kaart met wel 300 km. aan fietsroutes. Leuk om de wijnvelden in de Sologne te verkennen per fiets. Op de camping zijn fietsen te huur. Vergeet je fiets niet te reserveren!



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Saules!


Boeken op Les Saules

VacanceSelect verhuurt op camping Les Saules lodgetenten met sanitair, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs