In de bergen van de Provence
Naast een zwemmeertje
Sportieve activiteiten als rotsklimmen
Historische steden als Avignon, Arles en Orange
Zwembad en apart kinderbad
Speeltuin
Volleybal, tafeltennis, jeu de boules
Animatie in HS
50 m

Boeken op camping La Vallée Heureuse? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS


Over camping La Vallée Heureuse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Vallée Heureuse is een camping op een prachtig terrein in de ruige natuur van de Alpilles, omringd door de rotsen, bergen en pijnbomen. Naast de camping ligt een meer waarin je kunt zwemmen. Camping La Vallée Heureuse in Orgon ligt vlak bij Les Baux de Provence, wijngaarden en talloze Provençaalse plaatsen zoals Saint-Remy-de-Provence, Avignon en Châteauneuf-du-Pape.

Kamperen in een groene vallei
De camping is langgerekt met wat niveauverschillen, met een prachtige natuurlijke ligging in het Nationaal Park Les Alpilles. De camping ligt in een prachtig natuurgebied omringd door rotsachtige bergen. Camping La Vallée Heureuse (ca. 9 ha., 180 plaatsen) is absoluut een prachtig uitgangspunt om de vele aspecten van dit gedeelte van de Provence, de Alpilles, te leren kennen.

Volop kindvriendelijke voorzieningen
De camping heeft een zwembad met een apart kinderbad, en om het zwembad staan ligbedden. Op zo'n 50 m van de ingang van de camping is een meer waarin gezwommen kan worden. De camping heeft een speeltuin, volleybalterrein, tafeltennistafel, jeu de boules-baan. In het hoogseizoen is er een Frans- en Engelstalig animatieteam, dat tal van activiteiten en sporttoernooien organiseert voor verschillende leeftijdscategorieën. De animatie 's avonds varieert van leuke spelavonden tot diverse voorstellingen, dansavonden, karaoke en disco.

De camping heeft een gezellige bar en een restaurant met terras. Hier worden maaltijden van een kleine kaart geserveerd en je kunt hier ooh afhalen om bij de accommodatie te eten. Er is een kleine campingwinkel op de camping, en natuurlijk is er dagelijks vers brood. Op zo'n 10 km, in Cavaillon, vind je een grote supermarkt.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping La Vallée Heureuse!


Boeken op La Vallée Heureuse

VacanceSelect verhuurt op camping La Vallée Heureuse lodgetenten met sanitair, glamping stacaravans, stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs