Gezellige Franse camping aan Atlantische Oceaan
Leuk zwembadcomplex, glijbanen
Kindvriendelijke camping
Animatie in het hoogseizoen
Strand op loopafstand eb/vloed
Fitnessruimte
Ruimte voor tieners, Multisportterrein
400 m

Boeken op camping Atlantica? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Atlantica, Aquitaine / Les Landes

Viersterren Camping Ciela Village Atlantica ligt in Saint-Jean-de-Luz, op 600 m van één van de mooiste stranden langs de Baskische kust. Ontdek hier het Franse Baskenland en de streek Pyrénées-Atlantiques en geniet van een nieuwe vakantie-ervaring! Golven rollen aan land. Surfers dansen op de oceaan. De kinderen bouwen kastelen van zand, en de zon kleurt alles goud. Feestje toch?

Wordt het de Oceaan of toch maar het zwembad
Atlantica is een leuke Franse camping en ligt op 15 minuutjes van de Atlantisch Oceaan. Lekker compact en gezellig. Aan het strand is het best spannend, de branding lokt surfers de zee in. Bij eb is het leuk voor de jongste bezoekers want dan kunnen ze volop krabbetjes vangen. Dus waterschoentjes en schepnetjes mee. Maar natuurlijk kun je ook een frisse duik nemen in het fijne zwembad op de camping. Je vindt hier 3 zwembad, waarvan een voor de jongste bezoekers. Verder kun je ook vanaf de nieuwe glijbanen het zwembad in glijden.

Frans Baskenland ontdekken
Camping Atlantica buiten Saint-Jean-de-Luz. Dit is zo'n typische gezellige Baskische badplaats. Slenter door de gezellige smalle straatjes en bezoek de vissershaven. En kwartiertje noordelijker ligt surfmekka Biarritz. In Biarritz kun je natuurlijk ook het aquarium bezoeken.En rijd je een half uur naar het zuiden dan zit je zo op een gezellig terras in Spanje....Een bezoek aan het Spaanse Sébastien moet je beslist in je agenda zetten.Ki

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Atlantica!


Boeken op Atlantica

VacanceSelect verhuurt op camping Atlantica stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs