Omringd door boomgaarden
Overdekt zwembad
Op loopafstand Atlantische Oceaan
Animatie
4 Glijbanen

Boeken op camping La Mer Blanche? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping La Mer Blanche, Bretagne

Camping La Mer Blanche is een rustige camping die wordt omringd door boomgaarden. De camping ligt op loopafstand van de Atlantische Oceaan.

Of de temperaturen nou flink oplopen of blijven steken rond een aangename temperatuur, er is nooit een reden om niet in het zwembad van camping La Mer Blanche te springen. Het zwembad is overdekt en verwarmd en heeft vier fantastische glijbanen en een apart zwembad voor de kleintjes. Het vrolijke animatieteam organiseert, tijdens het hoogseizoen, van maandag tot en met vrijdag dansavonden, karaoke en aquagym. De kinderen vermaken zich overdag met leuke activiteiten waar ze snel vriendjes maken en is er een speeltuin, trampoline en ping-pong tafel.

Camping La Mer Blanche ligt in de regio Bretagne. De Atlantische Oceaan is onlosmakelijk met deze streek verbonden en heeft een gigantische aantrekkingskracht op de hele familie. Lekker spelen, zwemmen en surfen in de zee! Ook Bénodet is een attractie op zich en staat bekend om de scheepswrakken. Veel vissers laten hun schip na jarenlange trouwe dienst liever vergaan in het water, dan het te laten afbreken door mensenhanden. Een indrukwekkend gezicht!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping La Mer Blanche!


Boeken op La Mer Blanche

Vacanceselect verhuurt op camping La Mer Blanche stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs