BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella

32 km. van stranden in Bretagne
Aan de voet van de Montagnes Noires
Biologische melkveehouderij
Speelplaats op de boerderij
Boerderijwinkeltje
Wandelen, fietsen, paardrijden
Boerderijwinkeltje met lokale producten
Quimper, Pont-Aven, Concarneau

Boeken op camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella, Bretagne

Glamping in Bretagne met BoerenBed? Dat kan op de Franse boerderijcamping La Ferme de Penquelen welke is gelegen tussen de steden Quimper en Lorient en slechts 30 minuten van de stranden. Je verblijft hier aan de voet van de Montagnes Noires.

Een echte dierenbende en kindvriendelijk
Op BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella wonen Cyril en Clara. Zij willen hun passie voor hun bedrijf graag delen met de gasten. Op de boerderij vind je o.a. 30 melkkoeien, bestaande uit diverse rassen. Je vindt er twee speciale rassen: De ‘’Bretonne Pie’’ oorspronkelijk uit Quimper, klein maar vol karakter, en de ’’Froment du Léon’’ oorspronkelijk uit het noorden van Bretagne. Heel trots mag de boer zijn op het feit dat een van deze rassen in 2004 nog met uitsterven waren bedreigd. Behalve dit mooie gezelschap vind je ook nog andere dieren op de boerderij zoals varkens, schapen, kippen en konijntjes. De kinderen van de boer en boerin, kennen alle leuke plekjes van de boerderij, en zullen de kinderen waarschijnlijk al snel hun geheime speelplaatsen laten zien!

Un Lit Au Pré zoals de Fransen zelf zeggen, slapen bij de boer
Voor kinderen zijn de BoerenBed boederijen een fantastische beleving. Ze hebben ruimte om te spelen, dieren die zo mogen knuffelen en aaien en vaak in een bijzondere omgeving. En dat allemaal terwijl je mag logeren in een stoere Safaritent luxe ingericht met gezellige meubels en comfortabele bedden.

Vervelen is geen optie
De ligging van deze BoerenBed boerderij in een fijn bosrijk heuvellandschap nodigt al snel uit om de wandelschoenen aan te trekken. Ook fietsliefhebbers kunnen hier diverse leuke routes (voie verte) volgen. Ook kun je heerlijk wandelen aan de kust van Bretagne, of ontdek wandelend een van de acht kappellen rondom Scaër. Voor een dagje strand liggen de stranden van Bretagne slechts 32 km. verwijderd. Verder is een bezoek aan het vestingstadje Concarneau, met een van de mooiste baaien van Bretagne, echt aan te raden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella!


Boeken op BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme de Penquelen Huella lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs