69 vrijstaande bungalows
Uitzicht over het glooiende landschap
Uitstapjes in de omgeving
Bezoek een wijngaard of bierbrouwerij

Boeken op Landal Reevallis? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Reevallis, Limburg

Op Landal Reevallis wordt je omringd door de Limburgse Heuvels. Hier verblijf je op het hoogstgelegen park van Nederland, op een steenworp afstand van Duitsland en België. Verken het veelzijdige Zuiden of geniet van de rust. Vanuit je vakantiewoning fiets of wandel je zo de natuur in. Wandel in de Vijlenerbossen of beklim de heuvels met de fiets. Ontdek de mergelgrotten of bezoek een wijngaard of bierbrouwerij. Na een actieve dag geniet je vanaf je terras nog even van het uitzicht.

Als gast van Landal Reevallis maak je gratis gebruik van de voorzieningen van Landal Hoog Vaals.
Op Landal Reevallis is geen zwembad aanwezig, maar je mag tijdens je verblijf gratis en onbeperkt gebruikmaken van het overdekt zwembad van Landal Hoog Vaals. Plons met het hele gezin in het overdekt zwembad en zoef van de glijbaan. Tafeltennissen, een avontuurlijke fietstocht of een voetbaltoernooi op het trapveldje. Je kunt ook een balletje slaan op de golfbaan in de omgeving.

Welkom in bourgondisch Limburg!
Verse broodjes worden bezorgd, zodat je de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Bestel online je boodschappen en deze staan voor je klaar bij aankomst. Smullen van een stuk Limburgse vlaai of culinair genieten in één van de restaurants in de omgeving.

Het park is bij uitstek geschikt om met de kinderen de omgeving te verkennen. Ga op ontdekkingstocht in Vaals of bezoek GaiaZOO in Kerkrade. Op het park is een zandbak en een kleine speeltuin. Wandel het glooiende landschap in of fiets over de heuvels naar een gezellige stad in de buurt. Bezoek de Fluweelgrot en kasteelruïne of de Steenkolenmijn in Valkenburg en laat je bijpraten over de rijke historie van Limburg.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Reevallis!


Boeken op Landal Reevallis

Landal GreenParks verhuurt op Landal Reevallis chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs