Vakantiepark met manege en adventure park
Kindvriendelijke accommodaties
Vakantiewoningen in sprookjessfeer
Klimbos, minigolf
Reserveren mogelijk buitenrit paard
Ontbijtservice
Nationaal Park Hoge Kempen

Boeken op camping Warredal? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Warredal, Belgisch Limburg

Warredal is een groen vakantiepark in Belgisch-Limburg met wel hele bijzondere vakantiewoningen. Jonge gezinnen gaan het hier sowieso fantastisch vinden, het is alsof je midden in een groen sprookje bent beland. De Cosy vakantiewoningen liggen in een natuurlijke omgeving aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. Warredal werd in 2001 opgericht door familie Schelfhout. Op het vakantiedomein vind je een Adventure Park, een Forest Camp met 29 Cosy Cabins, 5 Cosy Houses, een grote Lodge en een hippisch centrum. De ochtend beginnen met een goed ontbijt? Dat kan zeker op dit park door een goed gevulde ontbijtmand te reserveren. Voor een romantisch moment is een goed gevulde picknickmand natuurlijk ideaal voor onderweg (vergeet niet een week tevoren te reserveren?) En de zomeravonden wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een smakelijke barbecue, op het park kun je ook een kant-en-klaar pakket reserveren.

Wil jij wegdromen tussen de bomen?
Je heb de keuze uit 29 comfortabel ingerichte Cosy Cabins waaronder een watercabin met hottub, een romantische cabin voor 2 personen of een cabin met een treetrunk (overdekt terras hoog in de lucht) en Cosy Houses die een sprookjes uiterlijk en namen als de Hobbit hebben. Kortom je logeert hier in vakantiehuisjes die het back-to-nature gevoel geven. De vakantiewoningen midden in de Limburgse bossen zijn bijzondere natuurhuisjes. Ga je voor iets meer luxe, wat dacht je van de Lodge, een grote blokhut met enkele appartementen en studio's.

Behalve een vakantiewoning in sprookjessfeer ook een Hippisch centrum en Adventure Park
Je vindt op Warredal een van de grootste maneges in België. Dus paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Warredal is een mooi groen vakantiepark waar kinderen zich al snel thuis voelen. De jongste gasten zullen al snel enthousiast worden van de pony’s, geiten en koetjes die in de kinderboerderij lopen. Je kunt een rit op een pony reserveren en Ben je wat ouder en heb je ervaring dan kun je onder begeleiding een buitenrit maken. Misschien kunnen de kinderen hun ouders uitdagen op de Adventure Minigolf die verspreid over het bosrijk vakantiedomein ligt. Wil je tijdens jouw vakantie in Belgisch-Limburg wat meer actie dan is een bezoek aan het Adventure Park zeker een tip. Hier kun je je grenzen verleggen, wat dacht je van het klimbos?


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Warredal!


Boeken op Warredal

Camping Warredal verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs