Mooie camping 400 m. van zandstrand
Zwembad half april/half mei-half sept/begin okt.
Wellnesscentrum
Weinig schaduw/jonge aanplant
Zwembadcomplex met 5 baden/glijbanen
Animatie in het hoogseizoen
 Beschrijving

Over camping Les Tropiques, Languedoc-Roussillon

Camping Les Tropiques is gelegen in het laatste vlakke stuk van de Franse Middellandse Zeekust, op 40 kilometer afstand van de Spaanse grens. Les Tropiques is voor het overgrote deel laag begroeid en ligt op 400 meter van het vier kilometer lange zandstrand. Tevens heeft deze 4 sterren camping een waterparadijs met speelruimte voor kinderen en glijbanen. Deze leuke levendige camping heeft veel te bieden.

Voor de hele familie is er het grandioze zwembadcomplex met wel 5 zwembaden en top-glijbanen. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor veel leuke activiteiten in het hoogseizoen. De kinderen hoeven zich op Les Tropiaques geen moment te vervelen. Ook als je sportief bezig wilt zijn kan dit op het multi-sportterrein. Zo zullen de kinderen kunnen voetballen, volleyballen en zelfs boogschieten. In juli en augustus worden diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam met als afsluiting vaak een feest- of dansavond. WiFi tegen betaling over de hele camping beschikbaar.

Dichtbij de camping ligt Perpignan. De stad heeft veel historische monumenten, smalle straatjes en zonnige pleintjes. Ook is een bezoek aan de stad Narbonne zeker de moeite waard. Door de vele activiteiten in de omgeving en op de camping zullen jij en je kinderen zich hier uitstekend vermaken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Tropiques!

 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen