Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

6.7
Nieuw op Ginkelduin 5 pers. Cabin Vlinder
Vakantiepark in groen bos
Wandelen, fietsen
Bistro met terras en zicht op buitenbad
Binnenbad met whirlpool, Turks stoombad, sauna
Binnenspeeltuin
Survivalbaan, paintball (€)
Ontdek de provincie Utrecht

Boeken op camping Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Over camping Molecaten Park Landgoed Ginkelduin, Utrecht

Landgoed Ginkelduin van Molecaten is een fijn park omgeven door de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (autoluw). Van hieruit fiets of wandel je zo de natuur in. Bezoek de diverse Buitenplaatsen met prachtige tuinen of een van de kastelen.

Rust, ruimte en natuur
Je verblijft vlakbij het 'stilste plekje van Nederland'! Het schitterende natuurgebied van bijna 95 hectare bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen. Vanaf de camping wandel of fiets je zo de prachtige natuur in waar de vogels het hoogste woord voeren. Huur eens een Kano: vanuit Leusden start De Heiligenbergerbeekroute van 6,5 km, de Valleikanaalroute van 9 km en Rond Leusden (15 km).

Bovendien op dit bospark is aan voorzieningen voor jong en oud, geen gebrek! Wat dacht je van het overdekt zwembad, het buitenzwembad met glijbaan en kleuterpad, de binnenspeeltuin, de sportvelden en tennisbanen. Te veel om op te noemen.

Kan dat glampen op de Utrechtse heuvelrug?
De luxe en sfeervol ingerichte 'Safari tenten' ( Lodgetenten met badkamer) op Landgoed Ginkelduin in de bossen zijn een ware belevenis (stijlvol kamperen in Utrecht). De inrichting van de luxe tent is sfeervol en passend bij een vakantie in de bossen van de Utrechtste Heuvelrug met haar vele buitenplaatsen en actieve mogelijkheden Of wordt het een trendy Cabin Vlinder met de sfeer van een tent maar dan nog comfortabeler?

Terug naar de IJstijd?
De Utrechtse Heuvelrug is veelzijdig, je vindt er bossen, zandvlaktes en heide. Pak je fiets en ontdek. Verder is deze regio bekend om haar mooie kastelen met prachtige tuinen. Ook kun je natuurlijk een dagje uit organiseren naar de stad Utrecht, Amersfoort of het Ouwehands Dierenpark. Kortom je komt tijd tekort.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molecaten Park Landgoed Ginkelduin!


Boeken op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Landgoed Ginkelduin tenten, safaritenten, lodgetenten met sanitair (Lodgetent Season sanitair/Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen (Div. bungalows 2 - 8 pers., appartement, landhuis 34 pers.), kampeerplaatsen.