Bekijk grote foto's
Vakantie op de Veluwe
Kindvriendelijke kampeervakantie
Wandelen fietsen
Direct aan groot recreatiemeer
Groot multisportterrein
Bezoek: Kröller Müller Museum
Apenheul, Dolfinarium,
Koningin Julianatoren, Paleis het Loo

Boeken op Europarcs De Zanding? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Europarcs De Zanding, Gelderland

Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers lange en uitgestrekte natuurgebieden.

Europarcs de Zanding ademt één en al sport- en spelplezier uit
Bij aankomst wordt je aandacht direct getrokken door een geweldig zwem- en speelmeer. De jongste bezoekers vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge superklimnet of op de kabelbaan. En verder kun je volop genieten van een mooie wandeling of gaan vissen of roeien in een speciaal deel van het meer. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoef je niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horeca gelegenheden.

De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een fantastische vakantie op de Veluwe
Zowel tijdens de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie als tijdens de pinksterdagen en hemelvaart, maar ook buiten de vakantieperiodes voor een kort of een lang verblijf is er altijd wat te doen op dit prachtige vakantiepark op de Veluwe.Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet je van zandverstuivingen met adembenemend uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken - sta je regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende roepen wilde zwijnen te bewonderen.

Op en rond dit vakantiepark is veel te doen!
Nationaal Park De Hoge Veluwe nodigt uit om ontdekt te worden. Ontdek wandelend of fietsend de uitgestrekte bossen, beken en zandverstuivingen, heidevelden maar ook de kuddes met schapen. Behalve volop natuur kun je natuurlijk ook steden en musea bezoeken.
Ga bijvoorbeeld naar het bekende Kröller Müller Museum, de Apenheul, het Dolfinarium, pretpark Koningin Julianatoren, Paleis het Loo, dierentuin Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin! Jouw ideale vakantie op de Veluwe beleef je dus bij De Zanding.


Let Op: Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. EuroParcs doet zijn uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met EuroParcs opnemen.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Europarcs De Zanding!


Boeken op Europarcs De Zanding

Op camping Europarcs De Zanding vindt u meerdere kampeerorganisaties.
EuroParcs en Suncamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Verder verhuurt EuroParcs hier chalets, bungalows of appartementen. Staanplaatsen worden aangeboden door EuroParcs en Suncamp.
 
 
 

Beoordelingen Europarcs De Zanding
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.1
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Kinderen
  7.0
 • Activiteiten
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   goedele - hoogseizoen 2014, met vrienden
  13-07-2014
   goedele
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Kinderen
  7
 • Activiteiten
  7
 • Heel mooi park met een prachtig gehuurd chalet. Mooi terras met lounge set, veel privacy. Heel fijn is het recreatiemeer. Er waren tijdens ons verblijf veel bouwwerkzaamheden maar dit was ons bekend en het was verder verwijderd van ons chalet. Veel wandel- en fietsroutes, je bent zo op de prachtige heide.Grotere supermarkt in Otterlo, 5 min. fietsen

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Park Hoge Veluwe Kroller Muller Museum