Kleinschalig vakantiepark hart v.d. Bourgogne
Mooie vakantiehuizen
Hoogseizoen safaritenten met houten terras
Rustzoekers, gezinnen met jonge kinderen
Vissen, paardrijden, kanoën
Wandelen, mountainbiken
Hoogseizon groot opzetzwembad
2x per week maaltijden

Boeken op camping Morvan Rustique? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Morvan Rustique

Over camping Morvan Rustique, Bourgogne (Bourgondië)

Camping Morvan Rustique ligt op het 5 hectare groot terrein net buiten St. Prix in in het groene hart van de Bourgogne, in het zuidelijkste en hoogste deel van het ongerepte "Parc Naturel Regional du Morvan".
Morvan Rustique richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen en daar leent het veilige terrein zich prima voor.

Glampingcamping
Een weekje vakantie op een bijzondere vakantieplek in het midden van Frankrijk? Morvan Rustique is een unieke plek voor gezinnen met kleine kindjes. Het is kleinschalig, kindvriendelijk en vrij gelegen middenin de natuur van het grote regionale natuurpark ‘du Morvan’, in hartje Bourgogne. Er zijn talloze mooie routes en paden te vinden. Rustzoekers, wandelaars, mountainbikers, wielrenners, ruiters en vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen!

De dieren zijn een belangrijk en boeiend onderdeel van Morvan Rustique. Er is een kinderboerderij met kleine boerderijdieren als konijnen, ganzen, dwerggeiten, kippen, eenden, pony en hangbuikzwijntjes, drie lieve katten en een aantal paarden en ezels die het geweldig vinden om geborsteld te worden. De kinderen kunnen eens per week met Arjen en Nancy een ritje maken op één van de paarden en daarna met Arjen een rondje op de oude tractor tussen de huizen door. Ouder dan 12 en een ervaren ruiter, er bestaat geen mooiere plek voor een buitenrit met Nancy, op één van de brave tinkers door de ongerepte natuur.

Stijlvol kamperen in de Morvan
Bij Morvan Rustique kun je het hele jaar terecht in de 6 stijlvolle vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 8 personen en van 18 mei tot 21 september is het ook mogelijk om luxe lodgetenten (safaritenten) met keuken te huren met mooi uitzicht op de weides en de bosrand.

Wellness
Massages, een optimale ontspanning tijdens je vakantie! Op Morvan Rustique is minimaal één dag in de week de ervaren Nederlandstalige masseuse Sabine aanwezig. De massages vinden plaats in je accommodatie en alle benodigdheden (zoals massagetafel) worden meegebracht.

Waar vind je Morvan Rustique
Morvan Rustique is gelegen in het uiterste zuiden van “Parc Regional Naturel du Morvan” in het hart van de Bourgogne, een prachtig natuurpark met ongelimiteerde wandelmogelijkheden en op 20 km van de gezellige Romaanse stad Autun.

De Morvan kenmerkt zich door heuvelachtig landschap tot 900 meter. Er zijn talrijke bronnen, beekjes, eiken-, beuken-, en douglasbossen met heggetjes. In de weides grazen charolaiskoeien en de fantastische vergezichten zijn overal even mooi. Dit unieke plekje is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, wandelaars, mountainbikers en gezinnen met jonge kinderen die willen genieten van de rust en de prachtige natuur. Door de ongedwongen sfeer kun je optimaal ontspannen op het vrij gelegen terrein van 5 hectaren aan de bosrand met directe toegang tot prachtige wandelpaden en uitzicht op de heuvels en Saint Prix.

Kindvriendelijke voorzieningen
De kinderen vermaken zich heerlijk met de speeltoestellen, op de glijbanen, trampoline of in het speelhuisje en tijdens de zomermaanden juli en augustus is er ter verkoeling een groot opzetzwembad. Twee keer per week kunnen de kindjes ponyrijden of paardrijden in de rijbak en zo kennismaken met de live paardjes van het ras Irish Cob, ook mogen ze dan een rondje mee op de tractor over het terrein. Op hete dagen vinden ze het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen of om een dagje te zwemmen in één van de prachtige heldere meren van de Morvan. Maandag t/m vrijdag is er broodjesservice en op dinsdag en vrijdag is er de mogelijkheid om een ovenschotel te bestellen.


Contact:
Meer informatie kun je vinden op de website van Morvan Rustique:

Arjen & Nancy Blok
Morvan Rustique
La Boulas 71990
St.Prix en Morvan
Frankrijk

info@morvanrustique.com
Telefoon: 0033 6 59782276

Parc Naturel Regional du Morvan is een groot natuurpark en je vindt er ook kraakheldere meren, mooie Gorges om te wandelen, mooie doorkijkjes en fantastische vergezichten. De ongerepte natuur en de rust zijn overweldigend met talrijke wandel-, en ruiterpaden en mountainbikeroutes. Op hemelsbreed 2 kilometer afstand van Morvan Rustique bevindt zich Frankrijks grootste archeologische site "Bibracte" met een prachtig museum en een enorm wandelgebied op de Mont Beuvray dat de status heeft van "Grand site de France". Op een goede rijafstand vindt je echter ook leuke pretprakjes voor de kinderen als Diverti Parc, Parc des Combes, boomklimpark, talrijke kastelen en de Tempel van de 1000 Boeddha's.


De Nederlandse eigenaren heten hun gasten van Harte Welkom op Morvan Rustique.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Morvan Rustique!


Boeken op Morvan Rustique