Vakantiecomplex met jachthaven
100 ligplaatsen
Verhuur van sloepen
Fietsen, wandelen en watersport
Leuke vakantiehuizen aan de Maasplassen
Bezoek Roermond, Maastricht of Thorn
De grens over Dusseldorf, Genk en Hasselt

Boeken op Resort Boschmolenplas? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Resort Boschmolenplas, Limburg

Wordt het zeilen, surfen of duiken? Of toch liever vissen en rustig genieten van het kabbelende water en de ondergaande zon? Op Resort Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. Dit dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen.

Daarnaast is er keuze uit diverse typen prachtige 4-6 persoons villa's, met veelal een ligging aan het water. Sommige bungalows zijn zelfs voorzien van Wellness (Sauna, zonnebank) In het nieuwe restaurant kunt u de dag afsluiten met een heerlijk etentje.

Ben je op zoek naar een vakantie met water? Het vakantieresort bevindt zich in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen. Dit unieke watergebied is ontstaan door de grindwinning in de vorige eeuw waardoor het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is ontstaan. De Maasplassen bij Roermond beslaan ruim 3.000 hectare aan grote en kleine plassen die in verbinding staan met de Maas. Samen vormen ze een levendig decor voor watersport en recreatie. De Boschmolenplas heeft een eigen jachthaven waar je een leuke sloep kunt huren. De bediening is eenvoudig. Je hebt hiervoor geen vaarbewijs nodig!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Resort Boschmolenplas!


Boeken op Resort Boschmolenplas

Camping Resort Boschmolenplas verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs