Bekijk grote foto's
Fijn vakantiepark met mooie vakantiewoningen
Brunsummerheide in je achtertuin
Een golfbaan als buurman
Kiezen maar: wandelen, fietsen of paardrijden
Shoppen: Aken, Luik of Maastricht
Leuke zwemvijver met speeltuin
Gratis voorzieningen op Resort Limburg
Winter: langlaufen

Boeken op EuroParcs Brunssummerheide? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Brunssummerheide, Limburg

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap ten zuiden van Sittard ligt Resort Brunssummerheide. De ligging direct aan het natuurgebied de Brunssummerheide maakt dit een toplocatie voor een vakantie in Limburg. Ook nog eens het perfecte startpunt voor fiets- en wandeltochten. De kinderen kunnen afspreken bij de zwemvijver als het mooi weer is, of neem de kleintjes mee voor een kijkje bij de kinderboerderij. Je logeert hier in smaakvol gebouwde, vaak houten chalets.

Groen plekje, Bourgondisch genieten en leuke omgeving
De brasserie 'De Uitvlucht' ligt zo dat je vanaf het terras een bijzonder uitzicht hebt over het heuvelachtige landschap, en misschien zie je zo nu en dan een golfbal overvliegen. Direct naast het resort vind je namelijk ook een 45-holes golfbaan. De golf liefhebber komt dus niets tekort! Ook shoppen of cultuur snuifen is goed te doen vanaf dit resort met Aken, Luik en Maastricht in de omgeving.

Omgeving van de Brunssummerheide
De natuur op de Brunssummerheide biedt je alles voor een fijn vakantie in Zuid-Limburg. Het is het grootste heidegebied van Limburg met naald- en loofbossen, en her en der grote en kleinere waterplaatsen. De fervente mountainbiker kan zich perfect vermaken in dit natuurgebied; het is hier niet alleen prachtig, maar er zijn ook 4 verschillende mountainbikes routes uitgezet door de lokale MTB club. Het is natuurlijk ook een prachtig natuurgebied om met je normale fiets of te voet te verkennen! Geniet voor van de uitgestrekte zandevlaktes en karakteristieke vennen.
Niet alleen kun je in EuroParcs Brunssummerheide genieten van de natuur, ook steden als Aken, Heerlen en Maastricht zijn dichtbij.

Een andere leuk tip is het bezoeken van Kasteel Hoensbroek. Dit kasteel in de gemeente Heerlen is omstreek 1375 gebouwd en staat bekend als een van de best bewaarde, en meest toegankelijke kastelen in Europa.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Brunssummerheide!


Boeken op EuroParcs Brunssummerheide

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Brunssummerheide chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen EuroParcs Brunssummerheide
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.0
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  7.0
 • Horeca
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Renske - voorseizoen 2021, met gezin
  12-05-2021
   Renske
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  7
 • Horeca
  8
 • Echt een topvakantie gehad op de Brunsummer heide, mooi huisje en ook nog eens gezellig aangekleed. Heerlijk gewandeld in het omliggende natuurgebied. Fietsend ook de omgeving goed te verkennen.