Villa Alwin

10 pl.
7000 m
Glamping in Marche, Italië
Nederlandse eigenaar (Ik Vertrek)
Zwembad met ligbedden en parasol
Sportveld, speeltuin
Bergklimmen, raften, Aquapark Onda Blu
Cupra, Grottammare San Benedetto del Tronto
Golfclub I Lauri 9 holes
Stranden op 7 km. verwijderd

Boeken op camping Villa Alwin? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping Villa Alwin, Marche

Glamping bij een agriturismo met Nederlandse eigenaars in de Italiaanse regio Le Marche? Le Marche dé regio van zon, zee, strand en bergen, maar ook van mooie oude dorpjes, heerlijk Italiaans eten en wijn. Dit kleinschalig vakantiedomein bij het Middeleeuwse plaatsje Montefiore Dell'Aso is sinds 2006 in het rijke bezit van Alwin en Bionda Boerkamp (uit IK VERTREK).

Gastvrijheid, luxe en comfort
Zij hebben het gered, kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid is hun moto! De ligging op een mooie helling met uitzicht over het prachtige heuvellandschap is uniek. Verder heeft dit plekje alles in huis voor een topvakantie. Lekker afkoelen bij het ruime zwembad met liggbedden en parasols. Voor de jongste bezoekers is er een speeltuin met trampoline, glijbaantje en schommel. De Adriatische kust ligt slechts 7 kilometer van Villa Alwin.

Leuke activiteiten, lekker eten en relaxen
Er worden regelmatig leuke workshops en andere activiteiten georganiseerd waaraan de gasten deel kunnen nemen. Rondom Villa Alwin liggen grote wijnvelden. Breng een bezoek aan deze wijnboer en hij laat je kennismaken met de heerlijke wijnen uit deze streek. Eens per week is het pizza-avond in Villa Alwin. Er worden mega pizza's gehaald met diverse smaken. Voor jong en oud. Uiteraard zijn deze activiteiten geheel vrijblijvend.

In Montefiore zijn twee leuke kleine supermarkten: Beide supermarkten hebben een groot en breed assortiment en uiteraard een versafdeling. In het dorp is verder een bakker waar je heerlijk vers brood kan kopen.Het leuke Middeleeuws dorpje Montefiore met het leuke gezellige centrum is zeker een bezoek waard en ligt slechts 5 minuten van Villa Alwin.

Glamping4all verhuurt op het terrein bij Villa Alwin compleet ingerichte lodgetenten met sanitair voor max. 5-7 personen. Glamping wordt een speciale ervaring op dit mooie vakantiedomein in Le Marche.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Villa Alwin!


Boeken op Villa Alwin

Glamping4all verhuurt op camping Villa Alwin lodgetenten met sanitair (Luxe Safari/Lodgetent met sanitair 5 personen).