Kleinschalige camping bij Venetië
Kindvriendelijk
Zwembad met kleuterbad
Shuttle bus naar Venetië
6 km

Boeken op camping Venezia Camping in Town? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS


Over camping Venezia Camping in Town, Veneto/Adriatische kust

Venezia Camping in Town is een goed verzorgde camping dicht bij Venetië. De camping beschikt over een zwembad met apart kinderbad. Gasten kunnen gebruikmaken van de gratis ligbedden en parasols aan het zonneterras. Venezia Camping in Town beschikt over tafeltennis, speelkamer, speeltuin en tv-kamer. Er is een zaal met diverse videogames aanwezig. Voor de sportieveling is er een fitnessruimte. In het hoogseizoen worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Er rijdt vanaf de camping een shuttlebus (€) naar Venetië. Je bent binnen tien minuten op het in- en uitstappunt, waarna je te voet of met de boot de stad kunt verkennen. Het centrum van Marghera ligt op ca. 3 km. en het strand ligt op ca. 6 km.

À la carte op de camping
In de levensmiddelenwinkel kun je behalve je dagelijkse boodschappen ook nog wat vergeten campingartikelen kopen. In het restaurant of in de bar kun je de dag nog eens de revue laten passeren onder het genot van een lekker hapje en drankje. Overdag kun je hier lekkere broodjes, snacks, salades en pizza’s eten, ’s avonds à la carte met typische streekgerechten. Een aanrader!

Venetië en meer…
Venezia Camping in Town is ideaal voor een citytrip naar Venetië. Het Dogenpaleis, het San Marcoplein en de Campanile staan natuurlijk boven aan het lijstje. Venetië is een echte winkelstad, met name in Le Mercerie en in de achterafsteegjes, denk onder andere aan de Venetiaanse maskers en het wereldberoemde glas van Murano. Een boottochtje naar een van de eilanden Murano (glasblazerijen), Burano (kleurrijke huisjes) en Torcello is beslist de moeite waard. Informeer bij de receptie over dagtripjes in de buurt of boek een van de vele excursies. Denk daarbij aan de prachtige steden Padua, Treviso en Chioggia. Behalve Venetië zijn er veel andere bezienswaardigheden. Breng eens een bezoek aan pretpark Gulliverlandia of waterpark Aquaspalash in Lignano Sabbiadoro (ca. 90 km.). Cultuurstad Padova ligt op ca. 50 km.



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Venezia Camping in Town!


Boeken op Venezia Camping in Town

VacanceSelect verhuurt op camping Venezia Camping in Town glamping stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs