Glamping Agriturismo in Noord-Italië
Ontbijtservice
Nieuwe lodgetenten met sanitair
Fijn buitenbad met terras en Bio-zwembad

Boeken op camping Tenuta Regina? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Tenuta Regina, Veneto/Adriatische kust

Noord Italië (provincie Udine en regio Friuli) ontdekken vanaf een mooie agriturismo en logeren in mooie nieuwe Lodgetenten met sanitair, dat is stijlvol kamperen. De regio Friuli ligt het meest oostelijk in het noorden van Italië. De badplaats Lignano Sabbiadoro aan de baai van Laguna di Marano ligt op 22 kilometer van deze minicamping. Op deze gastvrije Italiaanse agriturismo vind je een fijn buitenbad en biozwembad met gezellig terras en ligstoelen met parasols.

Luxe kamperen in fijne lodgetenten met eigen sanitiar
De agriturismo bestaat een oude boerderij waarin zich diverse appartementen bevinden. Verder worden er Lodgetenten met eigen sanitair verhuurd voor een mooie glampingvakantie. Op korte afstand van deze mooie vakantieplek bevinden zich enkele eetgelegenheden.

De regio Friuli begint in het noorden met een ruig gebergte, welke langzaam vlakker wordt richting de Adriatische kust. Op een aantal kilometer van de grens met Slovenië ligt de hoofdstad Triëst, een historische stad waar je veel kastelen en eeuwenoude kerken en basilieken vindt, de baai waar de stad in ligt biedt prachtige uitzichten. Andere steden om eens te bezoeken zijn Udine en Gorizia, dat half in Slovenië, half in Italië ligt. In de baai van de Laguna di Marano liggen verschillende schiereilandjes die perfect zijn voor een vakantie aan de Adriatische kust. Op één van deze schiereilanden ligt bijvoorbeeld de populaire badplaats Grado. Ook Venetië, wat verder weg, is prima te bereiken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Tenuta Regina!


Boeken op Tenuta Regina

VacanceSelect en Glamping4all verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!