Aan zee
Buitenzwembad en peuterbad
Animatie voor kinderen t/m 12 jr.
Restaurant met ruime keuze

Boeken op camping Belvedere Pineta? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN


Over camping Belvedere Pineta, Veneto/Adriatische kust

Zoekt u een mooie camping aan de Italiaanse kust, bij Grado en niet ver van Venetië?
4 Sterren Camping Belvedere Pineta Camping Village ligt direct aan het strand in het eeuwenoude pijnbomenbos van Belvedere, tussen Venetië en Triëst, op slechts 5 km van de historische binnenstad van Grado. De camping ligt op een parkachtig, deels natuurlijk gelaten vlakte met overwegend vlakke weiden onder hoge dennen en loofbomen.

Belvedere is een prachtig natuurpark, de kampeerplaatsen liggen heerlijk in de schaduw van de pijnbomen, de bungalows van steen, vrijstaand of 2 onder 1 kap, zijn zo gebouwd dat ze harmonieus opgaan in het landschap. Verder zijn er twee types stacaravan met een eigen tuintje en tuinmeubelen te huur! Alles is hier aanwezig voor een heerlijke vakantie aan zee, in één van de mooiste regio's van Italië. WiFi tegen betaling op de camping.

Op de camping zelf zijn twee zwembaden. Er zijn mogelijkheden om te sporten en in juli en augustus zijn er vele sport- en spelactiviteiten, voorstellingen, en een miniclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Er is een restaurant met sfeervol terras en voor dagelijkse aankopen is er een winkel en een slager.

De omgeving is prachtig: de landtong met het oude havenstadje Grado en niet al te ver weg van het sprookjesachtige en romantische Venetië! Venetië is ook met de boot over zee te bereiken!

Op Belvedere Pineta vind je verschillende accommodaties zoals luxe stacaravans en bungalows die door verschillende organisaties worden verhuurd.

( zie boven )

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Belvedere Pineta!


Boeken op Belvedere Pineta

Op camping Belvedere Pineta vindt u meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. Verder verhuren VacanceSelect en Suncamp hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door VacanceSelect en Suncamp.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Belvedere Pineta
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.4
 • Algemeen
  6.5
 • Personeel
  6.5
 • Sanitair
  6.0
 • Zwembad
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Dorrit Groen - hoogseizoen 2017, met gezin
  20-07-2017
   Dorrit Groen
 • Algemeen
  6
 • Personeel
  6
 • Sanitair
  6
 • Geen bijzondere camping. We dachten dat we aan de Adriatische kust zaten, maar dat is niet helemaal waar, omdat het een baai aan de kust is met veel slib en een beetje smoezelig strand. Veel muggen. Beter dat je naar Grado gaat (paar minuten rijden), gezellig plaatsje met genoeg strand en een leuke winkeltjes. De boulevard is ook mooi.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  dagtripje naar Aquileia met romeinse overblijfselen, kathedraal beklimmen. Je kunt één ticket kopen om alles te kunnen bezoeken.

   nora - hoogseizoen 2014, met gezin
  08-07-2014
   nora
 • Algemeen
  7
 • Personeel
  7
 • Zwembad
  7
 • Eerste maal op deze camping. Mobilhome was prima, netjes,schoon. Ruime plaatsen, veel groen. Twee eenvoudige zwembaden. Vanaf camping lopend naar prachtig strand. Fietsen naar toeristisch stadje Grado. Wat betreft klantvriendelijkheid kan er nog wel wat geleerd worden. Volgend jaar kijken we naar een andere accomodatie!