Bekijk grote foto's
Glamping in Overijssel
Safarilodge met badkamer
Kindvriendelijke camping
Speeltoestellen in binnenhal
Verwarmd binnenbad met lange glijbaan
Bezoek vakantiepark Slagharen
Bezoek Wildlands Zoo Emmen
Bezoek Walibi Holland

Boeken op camping Krieghuusbelten? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

Over camping Krieghuusbelten, Overijssel

Een ANWB topcamping in Overijssel? Een mooie glampingcamping met vele voorzieningen? In het hart van Overijssel, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld ligt het vijfsterren recreatieoord Krieghuusbelten. Omgeven door bossen, grenzend aan een grote surf- en visvijver biedt de camping verder volop mogelijkheden voor eindeloze fiets- en wandeltochten . In de directe omgeving kun je prima uitstapjes maken naar musea, kastelen of pretparken. Op de camping vind je zeer modern en keurig onderhouden sanitair.

Een interactief Pannaveld en Memoryspel en enthousiast animatieteam
Het park is zeer kindvriendelijk en heeft van alles te bieden voor het hele gezin. Er is een indoorspeeltuin, een wandel- en speelbos verder twee interactieve speeltoestellen een vis- speel en roeivijver. Verder nog zwembad dat bij minder weer overdekt is, met 50 meter lange waterglijbaan en een apart peuterbad, de sportgelegenheden, het restaurant met terras en wat te denken van het recreatieteam. Ieder weekend en gedurende de reguliere schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De camping is een hondvrije camping.

Op het park heb je de keuze uit vele verschillende verhuurmogelijkheden dat wordt stijlvol kamperen! Kies uit een van de Safarilodges met douche en overdekt terras of een compleet ingerichte kampeerlodge met pelletkachel. Kortom ben er snel bij want de glamping accommodaties zijn erg geliefd op deze fijne camping. Ook kun je kiezen voor een luxe tunneltent welke compleet is ingericht voor 5 personen.

Een mooie rustige omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden
Deze omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. In het westen ligt het IJssellandschap, met uiterwaarden en uitgestrekte weilanden. Verder is deze regio een paradijs voor wandelaars en fietsers-



Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Krieghuusbelten!


Boeken op Krieghuusbelten

Camping Krieghuusbelten verhuurt tenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met eigen douche en toilet.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs