Vakantie aan de Vechtdal
Kamperen aan een de Agnietenplas
Kindvriendelijk park
Zwemmen in natuurwater
Musea bezoeken, Dagje Zwolle
Vakantie met grote groep
Wandelen en Fietsen
Famielievakantie in een landhuis

Boeken op camping Molecaten Park De Agnietenberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Molecaten Park De Agnietenberg, Overijssel

Molecaten Park De Agnietenberg ligt in een fantastisch en divers natuurgebied. De ligging aan de rand van Hanzestad Zwolle is natuurlijk ook een pré. De entree van dit vakantiepark bereik je via een mooi bospad. De ligging aan de Agnietenplas en de charmant slingerende Overijsselse Vecht is perfect voor een fijne kampeervakantie en geeft je direct een goed gevoel, dat wordt genieten.

En ben je van plan een leuk familieweekend te beleven in Overijssel? Kies dan voor het mooie Landhuis op vakantiepark de Agnietenberg. Je kunt hier met 18 personen in logeren. Je logeer in een mooi rietgedekt landhuis met een fantastisch uitzicht op de Agnietenplas.

Veelzijdig vakantiepark
Op Molecaten Park De Agnietenberg kampeer je prachtig bij het water van de Agnietenplas of bij de bosrand. Het uitzicht vanaf het kampeerveld aan de plas is prachtig. Lekker dobberen op een luchtbedje in het water, vissen vanaf de steiger, zandkastelen bouwen op het strand, een avondwandeling langs de Vecht.. En de jongste bezoekers spreken met hun nieuwe vriendjes af in de speeltuin, bij de tafeltennistafel of op de airtrampoline. Fijne kampeervakantie gewenst!

Spetteren en spelen in het zwemmeer
Of blijf je lekker relaxen op het park? De vishengel, een opblaasbootje of luchtbed moeten beslist mee op vakantie. Het strand aan de Agnietenplas is een fijne plek om de dag door te brengen. De Agnietenplas heeft een mooi zandstrand voor zonnen, spelen, zwemmen, roeien/kanovaren, vissen en surfen. Lekker eten & drinken kun je bij Zomers op het terras of gezellig binnen in de oude boerenschuur. En voor een snelle hap of een lekker ijsje ga je naar de snackcorner.

Uitstapjes in de omgeving, lekker actief bezig zijn of relaxen
In de directe omgeving van dit fijne vakantiepark kun je uitgebreid fietsen of wandelen. Fiets ook eens naar de Hanzestad Zwolle (16 minuten). Een bezoek aan deze mooie stad is makkelijk te combineren met een fietsroute door de mooie natuur. De natuur bestaat hier uit een afwisselend landschap van rivieren, bossen, heide en vennetjes. Verder zijn de Hanzesteden aan de IJssel zoals Hasselt, Kampen, Hattem, Deventer, Zutphen en Doesburg stuk voor stuk een bezoek waard. Of wat dacht je van het voormalige Zuiderzeestadje Elburg?


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Molecaten Park De Agnietenberg!


Boeken op Molecaten Park De Agnietenberg

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park De Agnietenberg chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs