Bekijk grote foto's
Autovrij Vakantiepark langs de Veluwe
Grote recreatieplas met strand
Overdekt zwembad, leuk peuterbad
Fun & Entertainment-programma
Indoor speelplaats, nieuw restaurant
Kindvriendelijk bungalowpark
Ook kinderbungalows te huur
Wandelen en fietsen

Boeken op Landal Landgoed 't Loo? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Landgoed 't Loo, Gelderland

Een vakantiepark om van te smullen. Landal Landgoed ’t Loo ligt aan een prachtige recreatieplas, is lekker ruim en groen opgezet, en heeft veel activiteiten en voorzieningen in haar aanbod. Landal Landgoed ’t Loo heeft een grote keuze aan bungalows, comfortabel en goed ingericht. Er zijn zelfs speciale babybungalows voor de kersverse ouders, een fijne accommodatie met baby-vriendelijke inrichting.

Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een amusementshal is er genoeg te doen en variatie. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid voorzieningen op dit park. Met mooi weer heerlijk genieten van de zon terwijl de kinderen aan de recreatieplas spelen. De Park Plaza kijkt uit over het mooie recreatiemeer en is ingericht met een supermarkt, kledingwinkeltje, restaurant, brasserie, snackbar en een speelboom met binnenspeeltuin voor de jongste gasten. De vernieuwde restaurants zijn een feest om te mogen bezoeken. Gezellig ingericht met speciale kinderhoek. En hou je van Italiaans eten? Bij Pizza Limone eet je de lekkerste pizza's en Italiaanse pasta's.

Liever iets actiever?
Landal Landgoed ’t Loo heeft een aantal prachtige kunstgras-tennisbanen en een overdekt zwembad met mooi peuterbad. Een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kinderen naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle. Op Landal Landgoed 't Loo is voor jong en oud genoeg te beleven. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. En trek na een dag voor activiteiten? Het nieuwe Italiaanse restaurant zorgt voor een gezellige avond en een heerlijke maaltijd.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Landgoed ’t Loo beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een kinderspeelplaats, midgetgolfbaan, tafeltennistafel, een nostalgische speelgoedboerderij met diverse kinderactiviteiten en een speeleiland op het strand met o.a. een pontje en een airtrampoline. Verder is een bezoek aan de vernieuwde bowlingbaan, een flitsend uitje met Led-verlichting.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
De jongste gasten op het park kunnen zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

De Veluwe heeft behalve natuur ook leuke uitstapjes in haar aanbod
Vanaf dit kindvriendelijke park kun je de leuke Hanzesteden bezoeken. Zwolle, Hattem en Hasselt zijn erg leuk om te ontdekken. Allemaal hebben ze mooi historische panden en leuke winkelstraten en liggen ze aan of bij de IJssel. Vanaf Landgoed 't Loo zijn deze steden overigens ook per fiets te bereiken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Landgoed 't Loo!


Boeken op Landal Landgoed 't Loo

Landal GreenParks verhuurt op Landal Landgoed 't Loo chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs