Familiecamping aan groot vismeer
Stranden Bretagne op 25 minuten rijden
Binnenbad en buitenbad met glijbanen
Kinderbad en nieuw 2019 Aquasplash
Kindvriendelijke camping
Kinderboerderij, speeltoestellen
Mooi kustlijn
Dinan en zijn stadsmuren

Boeken op camping Au Bocage Du Lac? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Camping Au Bocage Du Lac

Aanbiedingen en specials op camping Au Bocage Du Lac:

Over camping Au Bocage Du Lac, Bretagne

Een 4sterrencamping direct aan een ruim vismeer (70ha) gelegen aan de Côtes d'Armor. Het plaatsje Jugon-les-Lacs ligt op korte afstand (800m) en de zee bereik je binnen 25 minuten. Gelegen in een rustige groene omgeving is dit een kindvriendelijke camping te noemen. De voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig.

Binnen- en buitenbad met gliljbanen en speeltoestellen
Bij minder weer in de Bretagne kun je op deze camping een duikje nemen in het binnenbad. De kinderen kunnen steeds weer van de glijbanen roetsjen en vriendjes maken. Het binnebad is een grote waterspeeltuin met diverse glijbanen. Ook buiten bevindt zich een ruim zwembad met snelle glijbaan en apart kikkerbadje. Vanaf het terras heb je overzicht over de spetterende kinderen. In het restaurant kun je terecht voor een snack of een friesje.

Nieuw in 2019 De Aqua Splash, spectaculaire waterglijbanen met glijbaantrechter voor nog meer uitdaging.

In het hoogseizoen wordt er een leuk programma aangeboden, dus vervelen is geen optie. Voor de tieners worden er in het hoogseizoen regelmatig schuimparty's georganiseerd. Voor de jongste kinderen is er een leuke kinderboerderij. Het nieuwe restaurant heeft een uitstekende keuken met veel streekgerechten en visgerechten.

Veel cultuur, geschiedenis en volop natuur biedt de smaragdkust
Vanuit de camping kun je allerlei historische en toeristische plekjes bezoeken als Saint-Malo, Dinan, de Mont Saint-Michel, Dinard, Ile de Bréhat en Cancale. Een wandeling langs de rivier de Rance is echt een leuke tip. De kust van de Côtes d’Armor is één van de mooiste kustlijnen van Bretagne. Verbaas je over de diversiteit: steile kliffen, rotsen gevormd door het komen en gaan van de zee, groene bossen en het smaragdgroene zeewater!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Au Bocage Du Lac!


Boeken op Au Bocage Du Lac

Suncamp verhuurt op camping Au Bocage Du Lac stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.